Campanie irezistibil de delicioasă de la SEBO

21 Iun. 2021, 14:02
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Petru Cosoi
21 Iun. 2021, 14:02 // Bănci şi Finanţe //  Petru Cosoi

Sos aromat de roșii, salam și muuult cașcaval pe un blat crocant… mmm… Ce poate fi mai delicios decât o pizza abia scoasă din cuptor? Ai dreptate, nimic!

La fel s-a gândit și SEBO – simbolul pufos al companiei de creditare cu același nume. Fiind un adevărat pofticios, motanul a decis că metoda perfectă de a-și surprinde clienții este de a le oferi ceva bunișor (în sensul direct al cuvântului).

„Doamnelor și domnilor, atențiune! Pentru toți clienții noi o pizza* gratuit, vă rog!” – a zis SEBO. Pizza? Da!

Vizitând orice oficiu SEBO – ai 43 la număr atât în Chișinău cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, iei un credit pentru prima oară și poți savura o pizza în cadrul restaurantului partener PizzaMania. Wow! O campanie cu adevărat apetisantă.

Și asta nu e tot! Nu, nu, nu! Compania a mai pregătit ceva interesant. Clienții noi participă la o tombolă săptămânală în care poți câștigă electrocasnice în valoare 10 000 de lei. Cuptor, aspirator, mașină de spălat, orice găsești în magazin! Tu alegi. Ai 10 000 de lei pentru orice tehnică îți dorești. Extragerea se va efectua în fiecare zi de luni, la ora 14:00, pe pagina de Facebook  a companiei: Participă, cu siguranță ai șanse bune să câștigi!

Ai 2 oferte pe care pur și simplu nu le poți rata. Vino acum după pizza ta!

Nici clienții existenți nu vor rămâne fără atenție. Recent compania a dat start unui program intern de loialitate, în care pentru fiecare credit repetat de la SEBO, poți primi reducere de până la 50%, în dependență de câte credite ai. Detalii: www.sebo.md/REDUCERE

Cum, tu încă nu ești la SEBO? Vezi lista oficiilor și programul de muncă aici: www.sebo.md/PizzaMania

Telefon de contact – 022 896 897

Regulamentul campaniei „PizzaMania cu SEBO”


*Toți clienții noi care în perioada 21 iunie 2021 – 15 august 2021 au beneficiat de un credit de la OCN „Sebo Credit” SRL și respectă prevederile Regulamentului, vor primi un VOUCHER în valoare de 100 lei, pe care îl pot folosi în restaurantele PizzaMania.

Voucherele pentru electrocasnice și pizza nu pot fi schimbat în bani, diferența voucherului nefolosită nu se restituie.

Organizatorul va elibera Participanților voucherul respectiv cu reținerea impozitului pe venit din suma premiului, în conformitate cu prevederile Codului Fiscal al Republicii Moldova.

P. 

Realitatea Live

30 Iul. 2021, 18:07
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
30 Iul. 2021, 18:07 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției și ministru al Apărării, Alexandru Pînzari, vine cu o primă reacție după ce Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a confirmat reținerea acestuia. Conform ultimelor informații, Pînzari a fost reținut pentru 72 de ore.

Ofițerii nu trebuie jăliți, dar protejați. Și totuși, ar fi bine sa nu se grăbească nimeni și să mă ardă pe rug, sau să dea note activității mele. Există instituții de drept în acest Stat, care trebuie să-și facă treaba și să nu admită erori în astfel de acțiuni. Știam care sunt “bunele intenții” ale unor persoane interesate de acest caz și tocmai de asta, nu sunt surprins de nimic. Un lucru vreau să vă zic acum, eu răspund de fiecare acțiune a mea și sunt responsabil doar de ceea ce am făcut, nu de ceea ce “li se pare unora”. Astfel, pe cazul dat, legislația nu am încălcat, iar tot ceea ce trebuie să comunic celor care gestionează cazul voi comunica și voi fi maxim transparent și deschis, se arată într-un mesaj publicat de Alexandru Pînzari pe pagina sa de Facebook, car ar fi fost transmis prin intermediul familiei.

Reținerea lui Pînzari are loc în dosarul ce vizează activitatea angajaților fostei Direcții nr.5 din cadrul INI al IGP al MAI, anunță PG.

„Astfel, în dimineața zilei de 30 iulie 2021, au fost efectuate percheziții în automobilul și domiciliul unui alt figurant pe dosar, care ocupa, la momentul comiterii faptelor infracționale, funcții de conducere în cadrul IGP al MAI. În rezultatul perchezițiilor, au fost ridicate dispozitive electronice și înscrisuri. Ulterior, figurantul a fost reținut și la moment, procurorii se află în fază de audiere propriu-zisă a bănuitului”, se arată în comunicatul PG.

Procurorii, în următoarele 48 sau, după caz, 72 de ore, urmează să se determine asupra calității procesuale ulterioare a persoanei în cauză, precum și asupra măsurii preventive.

„Pe dosar sunt preconizate și alte acțiuni de urmărire penală. Pe parcurs, odată cu avansarea investigațiilor, procuratura va reveni cu noi detalii”, mai anunță PG.

PCCOCS amintește că dosarul este cercetat prin prisma comiterii următoarelor infracțiuni: „abuz de serviciu”, „delapidarea averii statului”, „trecerea ilegală a frontierei de stat”, „divulgarea secretului de stat” și „fals în acte publice”.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală