Canale de YouTube Business. Îmbogățeste-ți cunoștințele despre afaceri cu ajutorul lor

Mediul online oferă accesul la diverse informații. În cazul în care esți interesat de domeniul business ai posibilitatea să alegi din mai multe surse. În continuare îți prezentăm cinci canale de YouTube cu caracter educativ care te vor ajuta să afli mai multe despre business din perspectivă practică și teoretică.

  1. TEDx Talks

Acest canal este dedicat antreprenorilor și prezintă video-uri ale celor mai importanți gânditori și dezvoltatori ai momentului pe diverse teme. Printre aceste teme domeniul afacerilor este unul dintre cel mai abordat.

  1. Entrepreneur

Canalul de Youtube Entrepreneur este similar cu TED. Canalul oferă informații despre cele mai noi trenduri, sfaturi pentru antreprenori și afaceri. De asemenea sunt prezentate interviuri cu experți din diverse domenii precum și strategii de dezvoltarea a businessului mic și mijlociu.

  1. Harvard Business Review

Canalul reprezintă varianta online a revistei Harvard Business Review. Aici găsești diverse informații despre leadership, strategie, negociere, marketing, finanțe și resurse umane.

Informațiile sunt potrivite atât pentru antreprenori și diverși specialiști cât și pentru oamenii care vor să cunoască ultimile noutăți din domeniul business.

  1. Marie Forleo

Aici poți găsi cele mai utile sfaturi pentru viața personală și profesională. Marie Forleo este un expert în marketing și branding și postează pe youtube diverse sfaturi practice pentru antreprenori, precum și interviuri unde poți afla cum să contruiești un business și cum să fii mai productiv.

  1. Stanford Graduate School of Business

Video-urile postate pe acest canal au ca scop înțelegerea managementul pentru a dezvolta lideri de succes în întreaga lume. Aici găsești cele mai bune cursuri de business și sfaturi pentru viața profesională și personală.

Alte stiri

Pfizer întârzie cu livrarea vaccinului în UE. Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic

Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic Pfizer pentru noile întârzieri ce vor apărea săptămâna viitoare în livrarea de vaccinuri COVID-19 pentru țările membre ale Uniunii Europene, a declarat vineri un purtător de cuvânt al Executivului comunitar, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Pe care rute de troilebuz se va face testarea taxării electronice

Conform IPN, spre testare taxării electronice sunt propuse rute cu peste 20 de unități de transport .

Țările din care moldovenii au primit bani în decembrie. Top 5

În luna decembrie,suma de bani transferată prin intermediul băncilor licențiate, din străinătate în favoarea persoanelor fizice a fost de 147,84 milioane de dolari. Suma a crescut cu 36,9% față de luna decembrie a anului 2019 2019. Cele mai mari tranferuri au fost de 4% și provin din partea țărilor Uniunii Europene (UE), 13,6% din partea țărilor CSI și 39,6% vin din alte țări ale lumii.

Inteligența emoțională în leadership. Domeniile IE

Noțiunea de inteligență emoțională(IE) a început să fie aplicată din ce în ce mai multe domenii, printre care este și mediul de afaceri. Daniel Goleman împreună cu Annie McKee și Richard Boyatzis a demonstrat, în cartea „Inteligența emoțională în leadership”, legătura strânsă care există între inteligența emoțională și leadership. Ei spun că liderii adevărați fac apel la emoții, iar succesul lor depinde de cum aceștia acționează acționează.

Ultimele ȘTIRI

Pfizer întârzie cu livrarea vaccinului în UE. Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic

Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic Pfizer pentru noile întârzieri ce vor apărea săptămâna viitoare în livrarea de va...

Pe care rute de troilebuz se va face testarea taxării electronice

Conform IPN, spre testare taxării electronice sunt propuse rute cu peste 20 de unități de transport .

Țările din care moldovenii au primit bani în decembrie. Top 5

În luna decembrie,suma de bani transferată prin intermediul băncilor licențiate, din străinătate în favoarea persoanelor fizice a fost de 147,84 ...

Inteligența emoțională în leadership. Domeniile IE

Noțiunea de inteligență emoțională(IE) a început să fie aplicată din ce în ce mai multe domenii, printre care este și mediul de afaceri. Daniel Gol...

Joburi de viitor: (22) Consilier de 100 de ani

Acum urmează o serie de joburi de viitor din categoria „PEOPLE JOBS”. În viitor, viața noastră va fi extinsă prin progresele înregistrate în medici...

Vezi toate știrile