Bani.md

Candu: Procuratura Generală va prezenta în Parlament raportul privind furtul miliardului până la sfârșitul sesiunii de toamnă

Candu: Procuratura Generală va prezenta în Parlament raportul privind furtul miliardului până la sfârșitul sesiunii de toamnă

Raportul Procuraturii Generale privind furtul miliardului din cele trei bănci de stat va fi prezentat în Parlament până la sfârșitul sesiunii parlamentare curente. Despre acest lucru a anunțat astăzi, speakerul, Andrian Candu, în timpul evenimentului dedicat Zilei Ușilor deschise, organizat la Parlament, scrie realitatea.md.

„Trebuie să avem discuții cu toți colegii, inclusiv cei din Parlament și de la Procuratură, după care vom lua decizia la Biroul permanent al Legislativului referitor la prezentarea acestui raport. Sunt niște proceduri care trebuie respectate, însă cu siguranță până la finalul sesiunii parlamentare de toamnă acest raport va fi făcut public”, a spus președintele Parlamentului.

Amintim că, anterior, în cadrul multiplelor ședințe parlamentare, deputații din opoziție, solicitau audierea procurorului general în plenul Parlamentului pe subiectul furtului miliardului, însă propunerea nu întrunea numărul necesar de voturi, pentru a fi introdusă pe ordinea de zi.

 

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000