Carantina de lux în hoteluri din Elveția. Cât costă o noapte, dacă testele antivirus sunt incluse în preț

Un lanț hotelier de lux elvețian a conceput un pachet „COVID-19” care le oferă clienților cu foarte mulți bani apartamente de carantină de lux, în care li se oferă mâncare și servicii medicale, inclusiv teste antivirus, scrie Bloomberg.

Un lanț hotelier de lux elvețian a conceput un pachet „COVID-19” care le oferă clienților cu foarte mulți bani apartamente de carantină de lux, în care li se oferă mâncare și servicii medicale, inclusiv teste antivirus, scrie Bloomberg.

Apartamentele de carantină ale hotelurilor din Zurich, Zug și Lucerna sunt disponibile pentru sume care încep de la 200 de franci elvețieni până la 800 de franci pe zi, a declarat Alexander Hübner, cofondatorul și directorul executiv al Le Bijou Hotel & Resort Management AG, pentru Bloomberg.

Hübner a declarat că Le Bijou s-a asociat cu un spital privat elvețian pentru a oferi oaspeților de două ori pe zi vizite medicale realizate de asistenți medicali pentru o sumă suplimentară de 800 de franci pe zi sau chiar un test de coronavirus în cameră pentru 500 de franci.

De la lansarea pachetului, săptămâna trecută, compania a înregistrat cinci rezervări pentru noul serviciu Covid-19. Le Bijou are 42 de unități în total, iar aproximativ jumătate sunt ocupate de oaspeți în acest moment, a spus el.

Toate unitățile pot funcționa fără personal, inclusiv în ceea ce privește check-in-ul. Astfel încât clienții au opțiunea de a rămâne complet izolați dacă doresc.

Alte stiri

Nikola Pashinyan încearcă să păstreze puterea cu prețul vieții cetățenilor

Noul conflict militar dintre Azerbaidjan și Armenia nu este altceva decât o încercare de a păstra puterea de către prim-ministrul RA Nikol Pashinyan și de a distrage cetățenii de la problemele economice din țară.

Aproape 300 de mii de tone de fructe moldovenești ar putea fi exportate în spațiul CSI

Fructele moldovenești expuse la Moscova. Sute de tone de fructe ar putea fi exportate în spațiul CSI

Alexandru Bordea: „Astăzi principala însușire a antreprenorilor este adaptabilitatea”

Cum să reușești să te menții ca și afacere, să păstrezi afacerea existentă și să tinzi să te dezvolți? Trebuie să ai capacitatea de a te adapta rapid, să testezi și să fii la curent cu cele mai noi tehnologii. Nu e complicat, nu-i așa?

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile