Casa celui mai bogat om din lume. Jeff Bezos a obținut ce și-a dorit: Intimitate la preț record de 165 mln$

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, si-a inceput anul cu o achizitie de marca. Fondatorul Amazon a cumparat cu 165 de milioane de dolari o proprietate de 3,8 hectare in Los Angeles.

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, si-a inceput anul cu o achizitie de marca. Fondatorul Amazon a cumparat cu 165 de milioane de dolari o proprietate de 3,8 hectare in Los Angeles.

Jeff Bezos i-a platit exorbitanta suma mogulului media David Geffen pentru Warner Estate. Aceasta a fost resedinta lui Jack Warner, presedintele Warner Bros Studio, care o ridicase in anii ’30. Geffen a facut acum o adevarata afacere, avand in vedere ca el cumparase proprietatea, in 1990, cu doar 47,5 milioane de dolari.

Pentru cei 165 de milioane de dolari, Bezos a primit – pe langa resedinta in stil georgian de peste 1.200 de metri patrati – doua case de oaspeti, o piscina si un teren de tenis.

Locuinta principala are 8 dormitoare si 9 bai, scrie Business Insider.

Ca un amanunt de culoare, in locuinta s-ar afla si podeaua pe care imparatul francez Napoleon a ingenuncheat atunci cand a cerut-o de sotie pe Josephine.

Noua casa ii ofera lui Jeff Bezos ceea ce si-a dorit dintotdeauna: intimitate. Proprietatea este inconjurata cu un gard viu foarte inalt si este ferita de ochii curiosilor de pe strazile din zona.

Anul trecut, fondatorul Amazon, cel mai mare retailer online din lume, a divortat de sotia sa, MacKenzie Bezos. Aceasta a primit actiuni la Amazon in valoarea de peste 38 de miliarde de dolari.

Divortul nu l-a costat insa pe Jeff Bezos si prima pozitie in topul miliardarilor lumii. La inceputul acestui an, era inca lider, cu o avere estimata la 115 milioane de dolari, potrivit Bloomberg Billionaire Index. Pe locul al doilea se clasa Bill Gates, care avea cu aproximativ doua miliarde mai putin.

In prezent, Bezos are o relatie cu prezentatoarea de televiziune Lauren Sanchez.

Alte stiri

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane civile. Cu o declarație în acest sens a venit astăzi Ministerul Apărării al Azerbaidjanului.

Prestațiile sociale vor putea fi ridicate prin intermediul serviciului de plăți electronice MPay

Serviciul Guvernamental de Plăți Electronice MPay va asigura distribuirea plăților de la bugetul public național și din conturile instituțiilor publice către persoane fizice.

ANRE permis reducerea prețului energiei cu electrice pentru clienții Energocom

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de furnizorul central de energie electrică – S.A. „Energocom”, în cuantum de 120 bani/kWh.

VIDEO: „Eu nu mai sunt acel Vlad Filat, ținut într-o celulă și izolat de comunicare”

Vlad Filat vine cu declarații tăioase în adresa fostului avocat Igor Popa care, acum câteva zile, a venit cu „dezvăluri” despre averea fostului premier și relațiile pe care le-ar fi avut cu Vlad Plahotniuc. Vlad Filat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă a negat acuzațiile.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile