Bani.md

Cauți un cărucior pentru copii de tip 3 in 1? Criteriile principale, ce te vor ajuta să faci alegerea corectă din punct de vedere și financiar

Cauți un cărucior pentru copii de tip 3 in 1? Criteriile principale, ce te vor ajuta să faci alegerea corectă din punct de vedere și financiar

Ești în așteptarea unui bebeluș și, probabil, ai atâtea lucruri de cumpărat încât îți fug ochii în toate părțile. Oprește-te, pentru o clipă. Fă-ți ordine în idei și gândește-te care sunt lucrurile prioritare: pe care le poți lua la repezeală și pe care ar trebui să le analizezi de-a fir a păr înainte să dai un ban pe ele.

De exemplu, înainte să-ți cumperi un cărucior 3 în 1trebuie să cercetezi bine piața, să citești o mulțime de recenzii, să vorbești cu prietenele și să faci comparații. Nu uita că în cărucioarele 3 în 1copiii pot fi plimbați până la trei ani, așa că trebuie să faci o achiziție care să-ți servească atâta timp cât îți trebuie. Noi am decis să-ți facem alegerea mai ușoară.

Așadar, la ce trebuie să atragi atenția când cauți un cărucior 3 în 1 pentru bebelușul tău?

  • La calitatea materialelor

Un cărucior pentru copii trebuie să fie, în primul rând, calitativ. Țesătura landoului, a căruciorului sport și a scaunului auto pentru bebeluș, care fac parte din căruțul 3 în 1, trebuie să îi ofere posibilitatea pielii să respire. De altfel, micuțul poate face iritații, chiar dacă îi așterni o păturică pe cărucior. Mai mult, dacă va suferi în căruțul său, va fi morocănos, capricios și plângăreț.

  • La siguranță

La capitolul siguranță, ai grijă: centurile căruciorului să se fixeze în cinci puncte, astfel încât să-l mențină stabil pe cel mic.

  • La comoditate

Bineînțeles, tu vei fi persoana care, în majoritatea timpului, vei duce peste tot căruciorul pe care ai de gând să-l cumperi. Așa că este foarte important ca acesta să se plieze ușor și să fie portabil. Vorbim despre landou și căruciorul sport. Scaunul auto trebuie să fie ușor, iar mânerul să fie unul destul de lung și comod. Roțile căruciorului 3 în 1 trebuie să fie, preferabil, gonflabile. Roțile de alt tip nu oferă o amortizare suficientă, iar astfel bebelușul tău va simți, pe piele proprie, fiecare groapă de pe drum. Pe lângă lipsa de confort, îi poți face chiar rău. Atrage atenția și la sistemul de frânare. Acesta trebuie să fie ușor, iar roțile ar fi bine să se detașeze printr-un singur click, astfel încât să poți strânge ușor căruciorul în portbagaj.

  • La accesorii

O geantă pentru cărucior este binevenită pentru a depozita lucrurile bebelușului - iar ele sunt tare multe, cel puțin în prima perioadă. Atrage atenția și la coșul pentru cumpărături. Acesta trebuie să fie unul mare pentru a nu fi nevoie de efort dublu ducând și căruciorul pentru copii, și ce ai mai cumpărat din magazine. Sunt mici detalii care par puțin importante la prima vedere, dar care îți vor face viața de părinte mult mai ușoară.

Oferă-i copilului tău cel mai bun cărucior 3 în 1

Acum că știi cele mai importante criterii de selecție a unui cărucior 3 în 1,poți să alegi din mulțimea de branduri oferite de magazinele pentru copii. Alege design-ul care îți place, alege culoarea care ți se potrivește. Iar pentru asta nu este neapărat să te ridici din pat și să cutreieri zeci de buticuri, centre comerciale și magazine. Intră pe website-ul magazinului online pentru copii Mamico.md,fă click pe imaginea căruciorului care ți-a plăcut, citește descrierea și vezi dacă se potrivește criteriilor enunțate mai sus.

Comanda o primești chiar la ușa ta.

P.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000