Ce faci când se termină banii? Corect – mergi la bancomat și schimbi dolarii

Chiar dacă pare o glumă – tradiția de a avea o rezervă de dolari sau euro face parte din viața noastră și serviciul de schimb valutar rămâne în continuare unul dintre cele mai solicitate la ghișeele băncii.

Chiar dacă pare o glumă – tradiția de a avea o rezervă de dolari sau euro face parte din viața noastră și serviciul de schimb valutar rămâne în continuare unul dintre cele mai solicitate la ghișeele băncii.

În martie anul curent am anunțat că schimbul valutar a devenit accesibil la orice oră, fără a căuta un punct de schimb deschis: schimb valutar la bancomatele MAIB.

Dacă vrei să schimbi o sumă de bani în numerar, din valută străină (Euro sau Dolari SUA) în lei moldovenești, o poți face la bancomatele MAIB. Serviciul este disponibil 24/7, la cel mai bun curs de schimb și nu necesită card bancar, buletin sau alte acte.

Suma maximă a unei tranzacții este de 200 EUR sau 250 USD, iar cele mai mici bancnote eliberate de bancomat sunt de 20 MDL. Restul de până la 20 MDL poate fi direcționat pentru încărcarea contului de telefonie mobilă, direct prin bancomat sau utilizând codul de rest și instrucțiunile imprimate pe cec.

Cum o poți face - vezi video

Ca să ai mai multă libertate de alegere și siguranță – au fost extinse adresele bancomatelor la care poți efectua schimb valutar. Noul serviciu este disponibil în Chișinău, Bălți, Hâncești, Ialoveni, Râșcani, Strășeni:

Municipiul Chișinău:

 1. str. I. Dumeniuc, 12-A
 2. bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 67
 3. bd. Moscova, 5
 4. str. Alba Iulia, 184/3
 5. str. Alba Iulia, 91/1
 6. str. V. Alecsandri, 115
 7. str. Cuza Vodă, 28/1
 8. str. Columna, 170/5 (Digital Park)
 9. str. Pușkin, 32
 10. bd. Dacia 16/1
 11. bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 64
 12. bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 182
 13. bd. Dacia, 30/3
 14. str. Ion Creangă, 78
 15. bd. Mircea cel Bătrân, 24/3
 16. str. Miron Costin, 9
 17. str. Constantin Tănase, 9/1.

Alte localități:

 1. mun. Bălți, str. Pușkin, 56-A
 2. or. Hâncești, str. Chișinăului, 6
 3. or. Ialoveni, str. Alexandru cel Bun, 49
 4. or. Râșcani, str. Independenței, 20
 5. or. Strășeni, str. Ștefan cel Mare, 74.

Schimb valutar la bancomatele MAIB: simplu, rapid și la orice oră.

 

P.

Alte stiri

Prestațiile sociale vor putea fi ridicate prin intermediul serviciului de plăți electronice MPay

Serviciul Guvernamental de Plăți Electronice MPay va asigura distribuirea plăților de la bugetul public național și din conturile instituțiilor publice către persoane fizice.

ANRE permis reducerea prețului energiei cu electrice pentru clienții Energocom

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de furnizorul central de energie electrică – S.A. „Energocom”, în cuantum de 120 bani/kWh.

VIDEO: „Eu nu mai sunt acel Vlad Filat, ținut într-o celulă și izolat de comunicare”

Vlad Filat vine cu declarații tăioase în adresa fostului avocat Igor Popa care, acum câteva zile, a venit cu „dezvăluri” despre averea fostului premier și relațiile pe care le-ar fi avut cu Vlad Plahotniuc. Vlad Filat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă a negat acuzațiile.

A fost deschis un cont pentru donații destinate reconstrucției Filarmonicii Naționale de către Minsterul Finanțelor

Ministerul Finanțelor a deschis un cont pentru colectarea fondurilor sub formă de donație pentru reconstrucția Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, devastată în urma incendiului din data de 24 septembrie 2020.

Ultimele ȘTIRI

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

MAIB micșorează ratele dobânzii la creditele pentru afaceri acordate din resursele internaționale de finanțare

Moldova Agroindbank continuă să fie alături de clienți, sprijinindu-le afacerile și planurile antreprenoriale prin măsuri consolidate de susținere,...

Vezi toate știrile