Ce filme vor fi lansate pe Netflix în aprilie? TOP 10

26 Mart. 2021, 07:00
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Fetco Veronica
26 Mart. 2021, 07:00 // Au Bani //  Fetco Veronica

Luna aprilie se așteaptă a fi una favorabilă pentru iubitorii de filme. Pe Netflix va apărea al doilea sezon al reality-show-ului ce-l are ca gazdă pe Gaten Matarazzo.

1. Prank Encounters – 1 aprilie 

Luna aprilie începe cu lansarea sezonului doi al reality-show-lui Prank Encounters. Emisiunea poartă câte doi necunoscuți într-o călătorie surpriză. Aici se întâlnește groaza și amuzamentul.

2. The Wedding Coach – 7 aprilie 

În rol principal este Jamie Lee ajută cuplurile să facă față provocărilor de până la nuntă și după nuntă. Veți avea parte de multe emoții și amuzament.

3. This is a Robbery – 7 aprilie 

Este un serial documentar regizat de Colin Barnicle și prezintă indiciile, impasurile, progresele și speculațiile ce au loc în cadrul investigației asupra celui mai mare jaf de obicte de artă di  istorie și anume din anul 1990.

4. Night in Paradise – 9 aprilie

Vei descoperi povestea unui bărbat urmărit de gangsteri și a unei femeie care și-a pierdut voința de a trăi.

5. Thunder Force – 9 aprilie 

În film este prezentată istoria a două foste prietene care creează superputeri pentru a-și proteja orașul de răufăcători.

6. Dad stop embarrasing me! – 14 aprilie

Este un film insiprat din relația reală a lui Foxx cu fiica sa Corinne Foxx. Pe durata filmului vei avea parte de scene în care cu greu te vei abține să nu zâmbești.

7. Ride or Die – 15 aprilie 

Filmul prezintă istoria a două femei. Una dintre ele este agresată chiar de propriul soț, iar cealaltă vrea să o ajute să evadeze.

8. Life in color – 22 aprilie 

Este un documentar alcătuit din 3 episoade ca prezintă felul în care animalele folosesc culorile.

9. Shadow and Bone – 23 aprilie 

Este un film bazat pe romanele din universul Grisha și prezintă o lume distrusă de război. Vei afla povestea Alinei Starkov, o luptătoare care ar putea fi cheia pentru eliberarea patriei ei.

10. Things Heard & Seen – 29 aprilie 

Este un film realizat în baza romanului cu același nume scris de Elizabeth Brundage. Prezintă istoria unui cuplu din Manhattan se mută într-un sătuc istoric din Hudson Valley.

Realitatea Live

04 Aug. 2021, 13:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Otilia Cotruța
04 Aug. 2021, 13:38 // Actual //  Otilia Cotruța

Primarul General, Ion Ceban, face apel către instituțiile statului să intervină și să întreprindă acțiuni de stopare a deposedării ilegale a bugetului municipal de suma de 17 milioane de lei. 

În cadrul unui comunicat emise de Direcţia Relaţii Publice și Buget Civil, Primăria mun. Chişinău se spune că Primarul General, Ion Ceban, solicită instituțiilor statului, inclusiv Ministerului Finanțelor al Republicii Moldova, să stopeze procesul de deposedare a bugetului municipal de suma de 17 milioane de lei, prin scheme dubioase, pe ultima sută de metri a activității Guvernului în exercițiu.

Este vorba despre proiectul SA „Locuințe pentru toți”, cu implicarea mai multor persoane fizice și juridice, inclusiv ale instanțelor de judecată, precum și ale persoanelor cu funcții de răspundere, care prin acțiunile/inacțiunile lor au admis favorizarea procesului de deposedare a bugetului municipal de suma enunțată.

Ion Ceban a calificat situația creată drept crimă împotriva locuitorilor capitalei.

Totodată, edilul face apel către conducerea de vârf a statului: Președintele Republicii Moldova, Parlamentul Republicii Moldova, Procuratura Generală, Serviciul de Informații și Securitate, să întreprindă acțiuni pentru stoparea ilegalităților sesizate, iar cazul enunțat să fie examinat de noua componență a Executivului.

 

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală