Cel mai bogat bărbat din lume este un european. La fel ca și cea mai bogată femeie

Francezul Bernard Arnault, acționarul majoritar la LVMH, grupul de lux care deține mărcile Louis Vuitton, Christian Dior, Moet & Chandon și Tiffany & Co, a devenit cel mai bogat om din lume, devansându-l pe americanul Jeff Bezos, fondator și CEO al Amazon, informează Forbes.

Francezul Bernard Arnault, acționarul majoritar la LVMH, grupul de lux care deține mărcile Louis Vuitton, Christian Dior, Moet & Chandon și Tiffany & Co, a devenit cel mai bogat om din lume, devansându-l pe americanul Jeff Bezos, fondator și CEO al Amazon, informează Forbes.

Potrivit revistei americane, în prezent averea lui Bernard Arnault și a familiei sale este estimată la aproximativ 117 miliarde de dolari. Fostul număr unu, șeful Amazon, Jeff Bezos, este acum pe locul doi cu 115,6 miliarde de dolari. Fondatorul Microsoft, Bill Gates, completează podiumul cu 110,6 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Următorii în clasament sunt  investitorul american Warren Buffett (90,6 miliarde de dolari) și fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg (82,2 miliarde de dolari). La sfârșitul anului trecut, grupul de lux LVMH a încheiat un acord de achiziție cu Tiffany & Co prin care a cumpărat producătorul de bijuterii într-o tranzacție cash care evaluează compania americană la 135 dolari per acțiune, adică 16,2 miliarde dolari.

La sfârșitul anului trecut, grupul de lux LVMH a încheiat un acord de achiziție cu Tiffany & Co prin care a cumpărat producătorul de bijuterii într-o tranzacție cash care evaluează compania americană la 135 dolari per acțiune, adică 16,2 miliarde dolari.

Cea mai bogată femeie din lume este tot din Franța: Françoise Bettencourt Meyers. Este fiica celebrei Liliane Bettencourt și moștenitoarea grupului de produse cosmetice L’Oréal. În clasamentul global ea ocupă locul 14 cu 59,9 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Alte stiri

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane civile. Cu o declarație în acest sens a venit astăzi Ministerul Apărării al Azerbaidjanului.

Prestațiile sociale vor putea fi ridicate prin intermediul serviciului de plăți electronice MPay

Serviciul Guvernamental de Plăți Electronice MPay va asigura distribuirea plăților de la bugetul public național și din conturile instituțiilor publice către persoane fizice.

ANRE permis reducerea prețului energiei cu electrice pentru clienții Energocom

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de furnizorul central de energie electrică – S.A. „Energocom”, în cuantum de 120 bani/kWh.

VIDEO: „Eu nu mai sunt acel Vlad Filat, ținut într-o celulă și izolat de comunicare”

Vlad Filat vine cu declarații tăioase în adresa fostului avocat Igor Popa care, acum câteva zile, a venit cu „dezvăluri” despre averea fostului premier și relațiile pe care le-ar fi avut cu Vlad Plahotniuc. Vlad Filat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă a negat acuzațiile.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile