Cele mai populare branduri de pe mesele moldovenilor. Care sunt preferatele tale? (GRAFIC)

Mesele la care ne invităm musafirii reprezintă, de fapt, o expoziție brandurilor cărora le acordăm cel mai mare credit de încredere. Magenta Consulting a realizat un studiu privind cele mai populare branduri de pe mesele moldovenilor.Iată ce le-a ieșit:Băuturi (non)alcooliceDin categoria „tăriilor” ies învingătoare vinul Cricova și cognacurile Kvint și Călărași (cu doar un procent…

Mesele la care ne invităm musafirii reprezintă, de fapt, o expoziție brandurilor cărora le acordăm cel mai mare credit de încredere. Magenta Consulting a realizat un studiu privind cele mai populare branduri de pe mesele moldovenilor.

Iată ce le-a ieșit:

Băuturi (non)alcoolice

Din categoria „tăriilor” ies învingătoare vinul Cricova și cognacurile Kvint și Călărași (cu doar un procent dferență). Cricova este în mare parte preferată de către moldovenii ce locuiesc la oraș și, mai ales, în zona de centru a țării. Kvint este mai popular printre locuitorii zonei de sud a țării, pe când Călărași – printre cei din centru.

În lista băuturilor non-alcoolice, preferatele sunt sucurile marca Orhei-Vit, apa Gura Căinarului, OM și băutura răcoritoare Letto. Sucul Orhei-Vit se bucură de popularitate în special în cazul studenților și elevilor, locuitorilor zonei de centru a Republicii Moldova și celor ce au un venit lunar cuprins între 10 și 15 mii lei.

Gura Căinaruluieste aleasă de către moldovenii trecuți de 40 de ani, cei din mediul rural și cei ce au un venit până la 5 mii de lei lunar. Asta în timp ce apa potabilă OM reprezintă preponderent alegerea unui public exact opus celui ce cumpără apa Gura Căinarului – tineri care încă nu au împlinit mai mult de 30 de ani, locuitori ai mediului urban și cei ce au un venit lunar cuprins între 5 și 15 mii de lei.

Lactate

Lactatele de la Alba sunt cele mai recomandate de către moldoveni, mai ales de cei din zona de sud a Republicii Moldova și cei ce au un venit de peste 15 mii de lei lunar. Pe al doilea loc în clasamentul preferințelor moldovenilor pentru cele mai bune produse, se află produsele de la brandul JLC. Acest brand este mai popular la oraș, în regiunile centrale ale țării și printre cei ce au un salariu lunar între 5 și 15 mii de lei.

Top mărci recomandate de moldoveni, %

Sondajul a fost realizat de Magenta Consulting pe un eșantion probabilistic stratificat multistadial de 1129 de respondenți, cu o marjă de eroare de +/-3% la un nivel de încredere de 95%. Datele au fost colectate în perioada 22 septembrie – 8 octombrie, 2015. Datele au fost adunate din chestionarele ce au fost colectate prin intermediul interviurilor față în față.

Alte stiri

Mii de euro „direct în buzunar”! Despre schema de la Ambasada RM la București. MAEIE zice de un bănuit, CNA de „mai mulți”

CNA investighează o schemă de corupție la Ambasada Republicii Moldova al București. Potrivit unui comunicat de presă al Centrului, „mai mulți foști angajațiai Consulatului sunt cercetați penal pentru abuz în serviciu”.

Euro - 20 de lei și 16 bani. Leul moldovenesc s-a apreciat la final de săptămână

Leul moldovenesc se apreciază în raport cu moneda unică europeană. Banca Națională a Moldovei a stabilit pentru astăzi, 23 octombrie, un curs de 20 de lei și 16 de bani pentru un euro, o valoare în scădere cu patru bani, față de cea înregistrată ieri, 22 octombrie.

Putin, despre RM înainte de alegeri: „Nicăieri, cu excepția pieței rusești, producția moldovenească nu este solicitată”. Statistica spune altceva

Vladimir Putin a declarat că sectoarele economiei Republicii Moldova sunt atât de legate de Rusia încât „nu pot exista în mod normal”. Potrivit liderului rus, nicăieri, cu excepția pieței rusești producția moldovenească nu este solicitată. Declarația a fost făcută ieri, 22 octombrie, la o ședință a Clubului internațional de discuții „Valdai”. Asta în contextul în care, potrivit ultimelor date statistice, în Rusia ajung doar 10% din exporturile moldovenești.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile