Celine Dion riscă să-și piardă toată averea. Ar “refuza să plătească comisioanele pe care le datorează agenției”

Succesul și faima nu o scutesc de probleme. Celine Dion riscă să ajungă pe drumuri și să-și piardă toată averea.

Succesul și faima nu o scutesc de probleme. Celine Dion riscă să ajungă pe drumuri și să-și piardă toată averea.

Îndrăgita artistă se confruntă cu o problemă financiară care i-ar putea afecta întreaga imagine.

Potrivit ziarului spaniol El Pais, firma CM Partners, care a reprezentat-o pe Celine Dion timp de 30 de ani, îi cere acum artistei să plătească suma de 500 milioane de dolari.

Dar adevărata problemă abia acum începe. Averea lui Celine Dion a fost estimată, în 2018 de către revista Forbes, la suma de 430 milioane de dolari. Astfel, Celine Dion este în prag de a-și pierde toată averea.

Potrivit publicației Billboard, scandalul a început de la un contract pe care Celine l-a semnat în 2017, la un an după moartea soțului său, Rene Angelil. 

Acum, firma susține că artista “refuză să plătească comisioanele pe care le datorează agenției”.

“După cum se știe, Rob Prinz a reprezentat-o pe Celine Dion de 30 de ani, de la începutul carierei sale, ceea ce include un contract în valoare de 500 de milioane de dolari rezultați din anii îndelungați de turnee și de un contract pe care ea l-a semnat în 2017.

Nu avem altă opțiune decât să începem procesul legal pentru a ne asigura de restituirea compensației care ne este datorată. Firma face public totodată anunțul că nu o mai reprezintă pe Celine Dion”, se arată în documentul ICM.

Alte stiri

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane civile. Cu o declarație în acest sens a venit astăzi Ministerul Apărării al Azerbaidjanului.

Prestațiile sociale vor putea fi ridicate prin intermediul serviciului de plăți electronice MPay

Serviciul Guvernamental de Plăți Electronice MPay va asigura distribuirea plăților de la bugetul public național și din conturile instituțiilor publice către persoane fizice.

ANRE permis reducerea prețului energiei cu electrice pentru clienții Energocom

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de furnizorul central de energie electrică – S.A. „Energocom”, în cuantum de 120 bani/kWh.

VIDEO: „Eu nu mai sunt acel Vlad Filat, ținut într-o celulă și izolat de comunicare”

Vlad Filat vine cu declarații tăioase în adresa fostului avocat Igor Popa care, acum câteva zile, a venit cu „dezvăluri” despre averea fostului premier și relațiile pe care le-ar fi avut cu Vlad Plahotniuc. Vlad Filat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă a negat acuzațiile.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile