Bani.md

Centrul Comercial „GEMENI” din capitală are un nou logo (FOTO)

Centrul Comercial „GEMENI” din capitală are un nou logo (FOTO)

Centrul Comercial „GEMENI” din capitală are o nouă identitate vizuală. Schimbarea logo-ului pe fațada acestuia a fost fotografiată de un locuitor al capitalei. 

Centrul Comercial „GEMENI” din capitală are un nou logo (FOTO)

Sursa: Facebook.com/ Dumitru Niculăiță

De asemenea, centrul comercial a lansat recent și o campanie de promovare pe rețeaua de socializare Facebook, lucru care nu s-a întâmplat până acum. 

Casa de comerț „GEMENI” este unul dintre cele mai populare centre comerciale ale capitalei, fiind situat în unul dintre cele mai populare sectoare  - „Centru”. Pe lângă multitudinea de instituții de stat, în imediata apropiere a centrului comercial sunt amplasate și două parcuri, clădiri cu oficii, hotele cu renume.

Centrul Comercial „GEMENI” din capitală are un nou logo (FOTO)

De menționat că schimbările în activitatea casei de comerț au demarat la începutul anului curent. 

În luna martie Gemenii" S.A. a preluat controlul unic supra „Aeroport Catering" S.R.L.

„Aeroport Catering" S.R.L. a fost o companie de stat. În cadrul primei runde de privatizări din anul 2016 aceasta a fost achiziționată de compania „Ground Avia Partener SRL” contra unei sume de peste 5 milioane de lei

După achiziționare, „Aeroport Catering” SA a fost reorganizată în „Aeroport Catering”SRL. Conform informațiilor prezentate de către „Ground Avia Partener”SRL prin scrisoarea nr. 2/7 din 31.07.2017, genul principal de activitate al întreprinderii este activități de alimentare (catering) pentru evenimente, banchete, cine oficiale și pentru alimentarea la bordul avioanelor și navelor spațiale. 

Tranzacția prin care „Aeroport Catering” SRL a devenit proprietate a societății pe acțiuni „Gemeni” a avut loc la începutul anului curent. 

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000