Bani.md

Clubul de fotbal Zimbru Chișinău ar fi în faliment. Nu este clară nici soarta Academiei Zimbru

Clubul de fotbal Zimbru Chișinău ar fi în faliment. Nu este clară nici soarta Academiei Zimbru
Foto: mapio.net

Clubul de fotbal Zimbru Chișinău ar fi în faliment. Potrivit mai multor surse, patronul clubului Zimbru Chișinău a anunțat staff-ul și jucătorii că nu va mai finanța echipa și o retrage din campionat.

Motivele ar fi unele financiare, Nicolae Ciornîi spunând că Zimbru a dat faliment. Informațiile au fost confirmate de mai mulți jucători, iar la moment lucrurile sunt mai mult decât neclare, scrie Unimedia

De asemenea, nu se cunoaște ce se va întâmpla cu Academia Zimbrului. Antrenorii și personalu acesteia încă nu și-a primit salariul pe decembrie și, potrivit unor informații au anunțat că dacă până pe 13 februarie nu vor primi banii, vor renunța la lucru.

La moment, în campionatele de copii și juniori Zimbru este reprezentat de 16 echipe de diferite vârste. În același timp în Academia Zimbru practică fotbalul săptămânal aproximativ 550 de copii începând de la vârsta 6 ani și care lunar plătesc o taxă de antrenament. În această situație nemaipomenită de criză, una din legendele clubului, fostu internațional Ivan Testimițanu anunță mobilizare generală. Astăzi, la ora 12.00, toți cei cărora le pasă de Zimbru sunt invitați la poarta stadionului, unde va avea loc o discuție privind soarta de mai departe a celui mai titrat club din Chișinău și din dreapta Nistrului.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000