Bani.md

UPDATE: Percheziții la Primăria Chișinău! Șapte persoane au fost reținute

UPDATE: Percheziții la Primăria Chișinău! Șapte persoane au fost reținute

UPDATE: Şapte persoane, printre care și specialişti în domeniul construcţiilor, au fost reţinute astăzi.  Vezi mai jos schema după care acestea își umpleau buzunarele cu bani:

Legalizau construcțiile din Chișinău, contra unor sume frumușele! Businessul- într-un birou închiriat din Primărie

UPDATE12:25  Cinci persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor de azi în dosarul care vizează ilegalităţi comise în domeniul construcţiilor. Ofițerul de presă al CNA a menționat pentru Bani.md că grupul este suspectat de trafic de influenţă asupra unor persoane publice din cadrul SCT Chişinău şi Primăriei.

Operaţiunea continuă...

Percheziții în Chișinău! CNA şi procurorii anticorupţie efectuează percheziţii pe mai multe adrese din Chişinău, inclusiv în incinta Primăriei capitalei şi la Oficiul cadastral teritorial Chişinău.

Informația a fost confirmată pentru Bani.md de către ofițerul de presă al CNA, Angela Starinschi. 

Potrivit CNA, acţiunile au loc într-un dosar privind ilegalităţile comise de către un grup de persoane în domeniul construcţiilor. 

„Evenimentul” a fost anunțat și de către primarul general interimar, Silvia Radu: 

„Avem ”oaspeți” în incinta Primăriei Chișinău. Organele abilitate desfășoară percheziții și cercetări în cadrul unui dosar. Le urez succes și le doresc să scoată la iveală toată mizeria care s-a adunat decenii la rând în Primărie. Vinovații trebuie să plătească”, spune Silvia Radu. 

Vom reveni cu detalii... 

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000