Colecția de mașini a lui Kanye West și Kim Kardashian. Modele limitate și deloc ieftine

08 Apr. 2021, 06:00
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Apr. 2021, 06:00 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Kim Kardashian și Kanye West este unul dintre cele mai cunoscute cupluri la nivel internațional. La cât de cunoscut este cuplul, pe atât de controversat. Totuși, după 7 ani de căsnicie, ei au pus punct. Ambii, dețin averi colosale și dețin și o colecție de mașini care au fost cumpărate, fie primite în dar.

1. Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss

Modelul este unul dintre cele mai rare, fiind disponibile doar 75 de versiuni. Iar faptul că West deține un astfel de model, aceasta poate fi vândută cu 500.000 de dolari. West și-a făcut apariția cu acest model de Mercedes, în 2011, la Cannes.

2. Lamborghini Urus

Acest model este unul din cele mai recente din colecția lui West, l-a cumpărat în 2019. Modelul este unul dintre cele mai vândute modele de Lamborghini.

Lamborghini Urus are un motor V8 twin-turbo de 4 litri și 680 de cai putere.

3. Bentley Continental GT Convertible

La rândul său, Kim, are preferințe mai luxoase. A fost văzută de câte ori cu Bentley Continental GT Convertible pe străzile din Los Angeles.

4. Mybach 57 

Mașina a intrat în posesia soților, după ce West s-a îndrăgostit de ea și a vrut să o conducă pe străzile din California. Acest model este considerat a fi unul dintre cele mai reprezentative pentru muzica pop.

5. Rolls Roys Ghost 

Acest model îi aparține lui Kim Kardashian.

6. Bugatti Veyron

Se presupune că această mașină i-a fost dăruită lui West, la începutul anilor 2000 mașina era considerată cea mai rapidă din lume.

7. Maserati Gran Turismo

Este o mașină sport cu două locuri și îi aparține lui Kim. O conduce doar în Miami.

8. Mercedes S-Class

Kim deține această mașină din 2016.

Modelul este considerat un simbol al luxului.

Realitatea Live

26 Iul. 2021, 17:53
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
26 Iul. 2021, 17:53 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Directorul executiv al Philip Morris International, producătorul ţigărilor Marlboro în afara Statelor Unite, a declarat că firma pe care o conduce nu va mai vinde ţigări în Marea Britanie în aproximativ 10 zece ani, scrie burkinafaso.kivazen.com.

CEO-ul companiei, Jacek Olczak, a declarat că marca emblematică a țigării Marlboro a companiei va fi scoasă de pe rafturi în Marea Britanie în următorul deceniu. De asemenea, Olczak i-a cerut guvernului britanic să interzică ţigările în următorul deceniu, comparându-le cu maşinile pe benzină şi motorină, care vor fi interzise în Regatul Unit începând cu 2030.

Potrivit responsabililor, mişcarea face parte din eforturile companiei de a opri folosirea ţigăilor tradiţionale.

„Ne putem imagina o lume fără ţigări. Cu cât se va întâmpla mai repede acest lucru, cu atât va fi mai bine pentru toată lumea. Cu informaţii şi reglementări corecte, evenimentul ar putea avea loc în zece ani în anumite ţări. Iar problema ar putea fi rezolvată odată şi pentru totdeauna”, susţine Olczak.

Lupta împotriva țigărilor din ultimii ani a fost legată de problemele grave de sănătate cauzate de fumatul tutunului în întreaga lume.

Olczak a devenit CEO al companiei în luna mai și intenționează să conducă schimbarea „fără fum” a companiei. Potrivit acestuia, noua misiune a companiei este să găsească și să ofere „alternative mai puțin dăunătoare la țigări” pentru milioane de oameni care altfel ar fuma.

Philip Morris International operează separat de Philip Morris USA, care produce ţigările Marlboro în Statele Unite şi este o divizie a Altria Group. Compania s-a despărţit de Philip Morris USA în 2008 şi a anunţat recent o serie de planuri prin care se va transforma într-o companie anti-tutun, plănuind să cumpere grupul farmaceutic britanic Vectura, care face inhalatoare pentru astm. Achiziţia este estimată la 1 miliard de lire sterline.

Grupurile anti-fumat din Regatul Unit au criticat mişcarea, acuzând companiile de tutun că încearcă să dea impresia că se gândesc la sănătatea clienţilor, în timp ce vând alte produse pe bază de tutun, scrie The Guardian.

Fumatul ucide la nivel global peste 8 milioane de oameni în fiecare an. Din total, 1,2 milioane de persoane sunt nefumătoare, acestea murind din cauza expunerii constante la fumul de ţigară, conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii . Dintre cei 1,3 miliarde de consumatori de tutun la nivel mondial, 80% trăiesc în ţări cu venituri mici şi mijlocii.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală