Compania LG: TELEVIZOARELE IMPORTATE NEOFICIAL - FĂRĂ SMART TV

LG SE REMARCĂ PRIN TEHNICA DE CALITATE

Astăzi piața de gadgeturi și invenții este suprasaturată, cu toate acestea, dispozitivele ne ajută în rutina zilnică, sarcini profesionale, dobândirea noilor cunoștințe etc. Există o mulțime de tehnică pe piața mondială, iar compania LG se remarcă prin tehnica de calitate. Prin urmare, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor și a menține încrederea, LG va actualiza software-ul televizoarelor.

Printre funcțiile și opțiunile ce urmează a fi îmbunătățite se numără: funția recunoașterii vocale, panoul de control - interacțiunea cu dispozitivele IoT, conectarea aplicațiilor precum LG ThinQ, IPTV ale operatorilor naționali ș.a. Această actualizare va avea un impact negativ asupra posesorilor de tehnică LG necertificată, sau mai bine zis importată neoficial.

Care este tehnica importată neoficial și cum să o recunoaștem și să o evităm, vom explica în acest articol.

Tehnica importată neoficial reprezintă produsele care nu au un marcaj special (certificat) și nu este destinat vânzării în regiunea dvs. De ce ea totuși este pe piață? Deoarece prețurile pentru acesta sunt mai mici decât în magazinele oficiale și la un preț mai mic, nu toți cumpărătorii sunt interesați de calitate sau garanție. Astfel, producătorul nu poate asigura în mod direct calitatea. Acesta a fost unul dintre motivele principale pentru care producătorul a decis să limiteze și să dezactiveze o serie de funcții încorporate în televizoarele importate neoficial.

Cea mai semnificabilă interdicție este funcția Smart TV pentru televizoarele LG. Dacă ați cumpărat televizorul LG nu de la dealeri autorizați, fără certificat, fără garanție, atunci fiți pregătiți să vă confruntați cu dificultăți în accesarea funcției Smart TV sau cu deconectarea ei completă.

Cum să verificăm dacă tehnica este una importată oficial? Foarte ușor! Pe etichetă, pe cutie sau pe produs unde este indicat modelul, în mod obligatoriu trebuie să fie indicată informația despre locul de asamblare a produsului. Televizoarele, frigiderele și mașinile de spălat certificate trebuie să poarte inscripția «Сделано в России». În același loc pentru bunurile din clasa Premium, inscripția se poate schimba în „Made in Coreea” sau „Made in China”, și restul informației de pe etichetă în ambele categorii de produse trebuie să fie în limba rusă.

Opțiunea Smart TV este una dintre principalele criterii pentru alegerea unui televizor și, pentru a evita momentele neplăcute asociate cu deconectarea acesteia, LG recomandă să nu se achiziționeze tehnică necertificată. Efectuați achizițiile dvs. numai de la dealeri oficiali, unde consultantul este obligat să vă informeze despre conformitatea bunurilor, standardele și reglementările tehnice aplicabile.

În Republica Moldova tehnica LG importată oficial poate fi procurată doar în următoarele magazine: MaximumBombaEnterDarwin și Hi-tech Moldova. Dacă ați cumpărat sau intenționați să achiziționați un televizor nou în magazinele menționate mai sus, atunci fiți sigur că veți primi o gamă completă de servicii incluse în produs.

Din păcate, pe piață există multă tehnică care folosește doar numele unei companii mari, însă defapt nu are nicio legătură cu compania în sine. Pentru a vă scuti de echipamente necalitative și defectarea ulterioară a acestora, precum și pentru a obține un pachet complet de funcții și garanții, cumpărați echipamente numai de la dealeri autorizați.

# # #

Despre LG Electronics Home Entertainment

LG Home Entertainment este lider în producția de televizoare, sisteme audio-video, monitoare, proiectoare și laptop-uri. Această companie este un inovator recunoscut în industrie considerată lider în categoria televizoarelor OLED, care schimbă radical categoria televizoarelor premium. LG își propune să îmbunătățească viața clienților cu produse inovatoare de divertisment la domiciliu, în frunte cu televizoarele OLED care sunt lideri în categoria lor și televizoarele NanoCell premiate pentru utilizarea inteligenței artificiale.

Pentru achiziție, accesați link-ul de mai jos:

h-t.md

Enter

Maximum.md

Darwin.md

Bomba.md

Pentru mai multe detalii despre produsele LG, accesați link-ul de mai jos:

Facebook.com

Instagram.com

https://lg.md/oled

P.

Alte stiri

Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova are un nou președinte

La data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM) în funcția de Președinte a fost ales cu vot unanim dl. Stanislav Rusu, directorul Societății pe Acțiuni ”TRACOM”.

Lege nouă! Moldovenii vor continua să fie transportați în pericol, cu microbuze vechi sau marfare reutilate, în timp ce statul nu va putea incasa taxele din transport

Nepăsare sau atentat la siguranța pasagerilor, printr-o nouă lege?! Moldovenii riscă să fie transportați în continuare cu microbuze învechite sau reutilate din transport marfar în transport pentru pasageri. De asemenea, noua lege creează condiții pentru abuzuri și evaziuni fiscale.

Ultimele ȘTIRI

Moldindconbank a lansat primul bancomat full contactless din țară!

PRIMUL BANCOMAT FULL CONTACTLESS DIN MOLDOVA

Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova are un nou președinte

La data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM) în funcți...

Lege nouă! Moldovenii vor continua să fie transportați în pericol, cu microbuze vechi sau marfare reutilate, în timp ce statul nu va putea incasa taxele din transport

Nepăsare sau atentat la siguranța pasagerilor, printr-o nouă lege?! Moldovenii riscă să fie transportați în continuare cu microbuze învechite sau r...

Victor Pușcaș: Dreptul la Internet trebuie să fie stipulat în Constituția Republicii Moldova

DREPT CONSTITUȚIONAL

17,5 milioane Euro vor fi oferite de BERD și MAIB pentru susținerea afacerilor mici și mijlocii din țară

MAIB ȘI LINIA DE CREDITARE EU4BUSINESS-BERD

Vezi toate știrile