Bani.md

Credea că o să treacă nevăzut cu O TONĂ de alcool în mașină! Polițiștii de frontieră, însă, l-au prins (VIDEO)

Credea că o să treacă nevăzut cu O TONĂ de alcool în mașină! Polițiștii de frontieră, însă, l-au prins (VIDEO)

Un cetățean moldovean este cercetat pentru transportul ilegal de alcool, după ce a fost prins, la 15 metri de linia frontierei de stat cu mai multe butelii pline cu alcool. 

În baza unei informații operative, polițiștii de frontieră au desfășurat la data de 13 februarie a.c. acțiuni pe linia prevenirii și combaterii traficului ilegal de bunuri în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Briceni.

Drept urmare, pe direcția localității Bulboaca a fost oprit în trafic un Mercedes Vario, înmatriculat în Briceni. În timpul controlului, conducătorul auto de 33 de ani, locuitor al orașului Codru, municipiul Chișinău, nu-și putea justifica prezența în zonă, fapt ce a dus la suplimentarea verificărilor.

În compartimentul marfar al mașinii s-au depistat 42 de butelii a câte 20 și 30 litri fiecare, pline cu un lichid străveziu asemanător după miros cu alcoolul etilic. Pentru întreaga cantitate de băutură, o tonă de alcool, bărbatul nu a putut prezenta acte de proveniență și deținere.

Astfel, mașina și încărcătura transportată au fost reținute și depozitate pe teritoriul SPF Briceni, până la finalizarea cercetărilor. În prezent polițiștii de frontieră din Direcția regională NORD întreprind un spectru larg de măsuri pentru a stabili toate circumstanțele și a identifica toate persoanele implicate.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000