Cu Clickpay.md câștigă premii valoroase!

Pentru cei care sunt obișnuiți să transferă banii de la card la card, Clickpay.md a pregătit surprize. Acum, toate transferurile, efectuate pe Clickpay.md cu utilizarea cardurilor Mastercard din Republica Moldova, în mod automat participă la tombola premiilor valoroase!

Pentru cei care sunt obișnuiți să transferă banii de la card la card, Clickpay.md a pregătit surprize. Acum, toate transferurile, efectuate pe Clickpay.md cu utilizarea cardurilor  Mastercard din Republica Moldova, în mod automat participă la tombola premiilor valoroase!

Dorești să devii câștigătorul norocos al telefonului iPhone 11 Pro sau a unui din 300 de certificate cu valoarea nominală de 500 lei în rețeaua magazinelor Linella? Folosind cardul Mastercard a oricărei bănci din Moldova, efectuează transfer pe Clickpay.md și participă la Campania Națională „Rămâneți împreună chiar și la distanță cu Mastercard”, organizată de Mastercard în colaborare cu Clickpay.md.

Pentru a participa la Campania Națională și a intra în posesia premiilor valoroase:

► Transferă sau primește banii pe platforma Clickpay.md cu utilizarea cardului Mastercard, emis de oricare bancă din Moldova (cu excepția cardurilor Maestro);

► În promoție participă doar transferurile, efectuate între cardurile diferitor bănci, cu valoarea de 300 lei și mai mult.

Grăbește-te, participă și tu, primii câștigătorii deja s-au ales cu premii valoroase!

În orice situație neprevăzută Clickpay.md îți vine în ajutor:

► Stai cu prietenii într-o cafenea? Achită nota de plată comună cu cardul, iar prietenii îți vor întoarce „datoria” prin Clickpay.md!

► De ziua prietenei, fii primul care îi oferă un cadou! Fă-i un transfer de bani chiar și la doisprezece noaptea!

► E timpul pentru prânz? Comandați cu colegii pizza! Unul plătește, iar ceilalți îi pot trimite bani pe card!

► A venit timpul să achiți chiria, dar nu reușești să te întâlnești cu proprietarii? Transferă-le bani direct pe card! 

► În sfârșit ai găsit tapeta potrivită pentru dormitor, iar ajungând la magazin nu-ți ajung bani? Roagă soțul să-ți facă un transfer de pe cardul lui pe cardul tău!

► Ai ieșit cu prietenii la o petrecere și te-ai prins că nu mai ai bani în buzunar chiar în toiul distracției? Dă-le de știre părinților să-ți trimită bani!

► Ești departe de casă, la studii în capitală? Părinții îți pot trimite bani oricând, știind doar numărul de telefon!

Folosește Clickpay.md. Chiar tu poți fi unul dintre fericiții câștigători!

Promoția va fi în vigoare până la 09 august 2020. Află mai multe detalii AICI.

Contactează-ne!
Pentru întrebări accesează secțiunea Feedback
sau apelează serviciul suport clienți: +373 22 269 966
De asemenea, ne poți găsi pe Facebook

 

P.

Alte stiri

O nouă rundă de privatizări. Ce obiecte sunt licitate și care este termenul limită de depunere a cererilor

Agenția Proprietății Publice anunță pentru perioada 25 septembrie - 13 noiembrie 2020, desfășurarea unei runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat.

Moldova Business Week-2020 va fi organizată în Chișinău, în noiembrie

Evenimentul Moldova Business Week-2020 va fi organizat în Chișinău în ultima decadă a lunii noiembrie.

BRAND DE LUX: Gucci

Gucci este al doilea cel mai valoros brand din lume din industria de lux.

Covifor – medicamentul contra coronavirus este adus de Dita EstFarm în RM

Preparatul Remdesivir, cu denumirea comercială Covifor, care a fost aprobat de UE și SUA, pentru tratarea coronavirusului a ajuns astăzi în Republica Moldova, anunță Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile