Cum să prinzi cel mai bun preț la telefoane. Trucuri utile

Un telefon nou, deși nu este neapărat cea mai importantă investiție din viața noastră, este un lucru indispensabil în era tehnologiilor. Așa cum nu ne putem descurca suficient de ușor fără el, trebuie să știm care este cea mai bună opțiune pentru a-l cumpăra, chiar dacă există opțiunea de a cumpăra telefoane în rate. Iată câteva trucuri.

Un telefon nou, deși nu este neapărat cea mai importantă investiție din viața noastră, este un lucru indispensabil în era tehnologiilor.  Așa cum nu ne putem descurca suficient de ușor fără el, trebuie să știm care este cea mai bună opțiune pentru a-l cumpăra, chiar dacă există opțiunea de a cumpăra telefoane în rate. Iată câteva trucuri. 

Acordă-ți suficient timp

Ca în cazul oricăror achiziții, e important să nu te oprești la primul vânzător. Caută mai mult și studiază piața, compară prețuri și magazine și vezi unde sunt, de obicei, cele mai mari reduceri. De asemenea, fii atent la cum fluctuează prețurile pe parcursul anului. 

Așteaptă sărbătorile

În general, ofertele de sărbători sunt chiar adevărate. Singura observație este că reducerile mari au loc la produse ceva mai vechi, pe care comercianții încearcă să le elibereze din stoc. Ceea ce ne duce la următorul sfat. 

Alege vedeta anului trecut

În loc să cumperi cea mai nouă apariție de la un producător de top, ai putea să aștepți un an, până când apare următorul model flagship. Fiecare lansare vine cu reduceri substanțiale la telefoanele precedente. Iar diferențele tehnologice nu sunt chiar atât de mari.

Cumpără online

Sunt șanse mari ca magazinele online să ofere prețuri mai avantajoase, pentru simplul motiv că elimină costurile magazinelor fizice din ecuație. Dar, chiar dacă diferențele nu sunt mari, ai în continuare mai multe avantaje online. Cum ar fi faptul că poți compara în câteva minute zeci de modele diferite. Iar prețul cel mai mic e mult mai ușor de găsit decât umblând printre rafturi fizice.

Nu refuza resigilatele

Un telefon resigilat nu trebuie să fie neapărat defect. De fapt, de multe ori vorbim despre un produs pe care fostul cumpărător l-a ales greșit și l-a înapoiat. Simpla desigilare a pachetului originial poate să mai scadă puțin din preț. Solicită informații detaliate despre starea produsului înainte să-l cumperi.

 

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile