Cum să revii în forță după izolare: Savurează, Creează, Iubește

Ne-am obișnuit deja să ne facem cumpărăturile online, să gătim des și să mâncăm mai sănătos, să ne mișcăm mai mult, să plătim facturile online, să facem, în sfârșit, lucruri pe care le tot amânam din lipsă de timp. Revenim treptat la zilele care ne păreau monotone, dar cărora am ajuns să le ducem dorul. Cum poți face revenirea mai frumoasă, relaxantă și plină de sens?

Ne-am obișnuit deja să ne facem cumpărăturile online, să gătim des și să mâncăm mai sănătos, să ne mișcăm mai mult, să plătim facturile online, să facem, în sfârșit, lucruri pe care le tot amânam din lipsă de timp. Revenim treptat la zilele care ne păreau monotone, dar cărora am ajuns să le ducem dorul. Cum poți face revenirea mai frumoasă, relaxantă și plină de sens?

Savurează! Trusa de machiaj are nevoie de un „refresh”? Sau poate garderoba? Acum e momentul să savurezi sesiunile de shopping în magazinele preferate – o ocupație plăcută, dar și terapeutică. Continuă să ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi, programând vizitele la medic și procedurile necesare.

Creează! Pentru că nimeni nu a anulat lunile de vară, poți să-ți creezi un spațiu armonios acasă sau chiar să pui la cale o renovare. În această primăvară, locuința, curtea și grădina ți-au devenit locuri de evadare, libertate și contemplare, iar acum ai posibilitatea să le răsplătești și să le amenajezi pentru un plus de confort.

Iubește! Simți că sezonul estival bate la ușă? Planifică să călătorești altfel: pe bani puțini, cu întreaga familie, prin țară. O ocazie tocmai potrivită pentru a descoperi destinații turistice necunoscute, a trăi o adevărată aventură, a vă delecta cu gastronomia națională la pensiunile din țară și a vă odihni în sânul naturii. 

Pentru o revenire excepțională, ai nevoie de un partener de încredere – LiberCard îți oferă 1001 de posibilități pentru a face cumpărături, oriunde și oricând.

Odată ce îl ai în buzunar, ți se deschid ușile a sute de magazine partenere Moldova Agroindbank, unde poți achita cumpărăturile în rate, care nu te costă niciun leu în plus. Mai mult, toți cei peste 2000 de parteneri LiberCard îți permit să cumperi orice produs sau serviciu fără dobândă și cu multe alte avantaje. Descoperă rețeaua completă de parteneri pe www.libercard.md.

Tot ce îți mai rămâne să faci după cumpărături este să le plătești... dar nu acum. Achită-le începând cu luna viitoare – fără dobândă, comisioane și costuri suplimentare – în rate FIXE și EGALE (până la 12 luni, în funcție de partener). De restul se ocupă Moldova Agroindbank și partenerii LiberCard!

Prinde aripi cu LiberCard!

P.

Alte stiri

Mii de euro „direct în buzunar”! Despre schema de la Ambasada RM la București. MAEIE zice de un bănuit, CNA de „mai mulți”

CNA investighează o schemă de corupție la Ambasada Republicii Moldova al București. Potrivit unui comunicat de presă al Centrului, „mai mulți foști angajațiai Consulatului sunt cercetați penal pentru abuz în serviciu”.

Euro - 20 de lei și 16 bani. Leul moldovenesc s-a apreciat la final de săptămână

Leul moldovenesc se apreciază în raport cu moneda unică europeană. Banca Națională a Moldovei a stabilit pentru astăzi, 23 octombrie, un curs de 20 de lei și 16 de bani pentru un euro, o valoare în scădere cu patru bani, față de cea înregistrată ieri, 22 octombrie.

Putin, despre RM înainte de alegeri: „Nicăieri, cu excepția pieței rusești, producția moldovenească nu este solicitată”. Statistica spune altceva

Vladimir Putin a declarat că sectoarele economiei Republicii Moldova sunt atât de legate de Rusia încât „nu pot exista în mod normal”. Potrivit liderului rus, nicăieri, cu excepția pieței rusești producția moldovenească nu este solicitată. Declarația a fost făcută ieri, 22 octombrie, la o ședință a Clubului internațional de discuții „Valdai”. Asta în contextul în care, potrivit ultimelor date statistice, în Rusia ajung doar 10% din exporturile moldovenești.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile