Cum vor activa agențiile și sucursalele băncilor din Chișinău mâine, 14 octombrie

Ziua de mâine, 14 octombrie, este o zi liberă pentru cei care activează în municipiul Chișinău, dar și în alte localități în care este sărbătorit Hramul. Astfel, multe dintre unitățile cu specific social - economic ar putea să nu lucreze.

Ziua de mâine, 14 octombrie, este o zi liberă pentru cei care activează în municipiul Chișinău, dar și în alte localități în care este sărbătorit Hramul. Astfel, multe dintre unitățile cu specific social - economic ar putea să nu lucreze. Cu toate acestea, de ani de zile, administrația băncilor comerciale, pentru a facilita procesul de muncă, decid ca unele sucursale să lucreze și pe timp de sărbătoare.

Cum a procedat conducerea băncilor de această dată - aflați în continuare. Informația despre bănci este afișată în ordinea alfabetică de prezentare. 

Banca Comercială Română Chișinău

Mâine, 14 octombrie, filialele băncii vor fi închise.

Comerțbank

Pe 13 octombrie programul de muncă este redus cu o oră, iar pe 14 octombrie toată sucursalele din oraș vor fi închise.

Energbank

Pe data de 14 octombrie var activa câte o agenție de la fiecare sucursală.

Sucursala Ciocana nouă – Agenția nr. 1 și 2;

Sucursala Botanica – Agenția nr. 4;

Sucursala Centru – Agenția nr. 2;

Sucursala Buiucani – Agenția nr. 1.

Casieria va fi deschisă pentru clienți, aceasta presupune schimbul valutar, alimentarea contului, retragerea soldului de pe cont. Agențiile vor fi deschise până la ora 13.00.

Euro Credit Bank

Subdiviziunile băncii din capitală nu vor activa pe 14 octombrie.

Eximbank

Subdiviziunile băncii din capitală nu vor activa pe 14 octombrie.

FinComBank

Pe 14 octombrie se consideră zi de odihnă în mun. Chișinău, or. Florești, Rezina, Vulcănești și Briceni. În această zi vor activa doar câteva agenții.

Cum vor activa agențiile și sucursalele băncilor din Chișinău mâine, 14 octombrie

Mobiasbanca OTP Group

În legătură cu sărbătorirea Hramului Orașului Chișinău, Florești, Rezina, Briceni, în data de 14 octombrie, sucursale băncii din orașele respective nu vor activa, iar în ziua de 13 octombrie sucursalele vor avea un program de activitate redus cu o oră.

Moldindconbank

Mâine este stabilită zi liberă pentru toate subdiviziunile din Chișinău, Briceni, Florești, Vulcănești, Rezina. Azi, pe data de 13 octombrie, toate subdiviziunile Moldindconbank din localitățile respective vor activa cu program redus de o oră. 

Moldova-Agroindbank

Mâine, 14 octombrie, filialele MAIB din orașele Chișinău, Briceni, Rezina, Florești, Vulcănești și din câteva localități rurale nu vor activa. Pe data de 13 octombrie programul de activitate al sucursalelor și agențiilor MAIB din aceste localități va fi redus cu o oră.

Excepție fac doar unele agenții, care vor fi la dispoziția clienților, persoane fizice, pentru operațiunile de schimb valutar.

Cum vor activa agențiile și sucursalele băncilor din Chișinău mâine, 14 octombrie

ProCredit Bank

În ziua de 14 octombrie, sucursalele băncii nu vor activa. Plățile naționale și internaționale vor fi acceptate prin intermediul aplicației de deservire bancară la distanță ProBanking, în regim obișnuit.

Victoriabank

Pe data de 14 octombrie, unitățile Victoriabank, amplasate în Chișinău, nu vor activa, cu excepția următoarelor agenții:

Totodată, pe 14 octombrie este sărbătorit Hramul orașului și de localitățile: Briceni, Florești, Rezina și Vulcănești. Prin urmare, miercuri este zi de sărbătoare nelucrătoare pentru următoarele unități Victoriabank:

# Sucursala 19 Briceni, str. Independenței, 20 A;

# Sucursala 2 Florești, str. 31 August, 59;

# Agenția 42 Florești, bd. Victoriei, 11/1;

# Agentia 58 Rezina, str. 27 August, 18A;

# Agentia 31 Vulcanesti, str. Frunze, 10. 

Marți, 13 octombrie, programul unităților Victoriabank din localitățile unde va fi sărbătorit Hramul orașului se reduce cu o oră.

Cum vor activa agențiile și sucursalele băncilor din Chișinău mâine, 14 octombrie

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile