Cursuri de TOP pentru astăzi recomandate de Linkedin Learning! Devino mai bun în ceea ce faci

21 Iun. 2021, 13:42
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
21 Iun. 2021, 13:42 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

Pentru a avea succes în ceea ce faci ai nevoie să te dezvolți mereu, iar una dintre metodele care contribuie la dezvoltarea ta profesională și personală sunt cursurile. Platforma Linkedin Learning îți recomadă 3 cursuri de top pentru ziua de azi.

1. Time Management: Working from Home

Cursul are 4 capitole și vei învăța cum să-ți gestionezi mai bine timpul în perioada în care lucrezi de acasă. Cursul va fi prezentat de Dave Crenshaw care este cunoscut pentru cursurile sale în leadership.

În acest curs, Dave Crenshaw oferă cele mai bune practici pentru oricine lucrează cu normă întreagă sau ocazional de acasă. Dave începe prin a arăta cum să configurați un spațiu de lucru dedicat pentru productivitate maximă, inclusiv sfaturi despre configurarea computerului pentru a vă asigura că vă concentrați. Apoi, Dave trece prin modul de elaborare a programului zilnic pentru productivitate maximă și planifică pauze semnificative pentru a evita epuizarea. El explică modul de colaborare cu colegii la distanță, inclusiv modul de utilizare a întâlnirilor virtuale în mod productiv. În cele din urmă, Dave oferă sfaturi pentru părinții despre cum să găsească un echilibru despre responsabilitățile profesionale și personale acasă .

2. Scrum: The Basics

Dacă ați petrecut ceva timp în lumea managementului de proiect, probabil ați auzit de scrum – cadrul popular pentru gestionarea proceselor complexe. Acest curs vă poate ajuta să vă oferiți o înțelegere de bază a ceea ce este scrum și cum puteți începe să îl implementați la locul de muncă. Cursul este prezentat de expertul în scrum Kelley O’Connell. Ea va vorbi despre modul în care scrum a luat cu asalt lumea afacerilor. În plus, ea explică cum să vă gestionați proiectele, dar și multe altele.

3. Excel Essential Training (Office 365/Microsoft 365)

Microsoft Excel este cel mai popular program de foi de calcul din lume. Cursul este prezentat de expertul în Excel Dennis Taylor. De aici veți învăța cum să gestionați și să analizați eficient datele cu acest program. De asemenea veți afla cum să introduceți și să organizați date, să efectuați calcule cu funcții simple și să formatați aspectul rândurilor, coloanelor, celulelor și datelor. Un alt modul vă arată cum să lucrați cu mai multe foi de lucru, cum să creați diagrame și tabele pivot, să sortați și să filtrați datele, să utilizați capacitățile de imprimare ale Excel și multe altele.

 

 

 

Realitatea Live

23 Iul. 2021, 17:53
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Iul. 2021, 17:53 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Rețeau de socializare Intagram este foarte populară, în special printre tineri. La sigur urmărești și vedete, care vorbesc o altă limbă decât cele pe care le cunoști tu. În acest sens, Instagram introduce o nouă schimbare care te va ajuta să înțelegi mai ușor mesajul transmis de persoanele pe care le urmărești.

La sigur, te ciocnești cu siatuații când storiesurile nu sunt în engleză sau într-una din limbile de circulație internațională. Din această cauză nu înțelegi mesajul unui artist sau al unei persoane importante de interes pentru tine. Până aum, ceea ce trebuia să faciera să ieș din aplicație și să încerci să traduci ”ce a vrut să spună autorul”.

Acum, acest lucru nu mai este necesar. Instagram a introdus o nouă funcție care va traduce orice text străin și pe care îl vei putea vedea în Stories. Această nouă caracteristică este lansată la nivel global, astfel că toți acești peste 1 miliard de abonați se pot bucura de noua funcție.

Când aplicația detectează că vizualizezi o poveste într-o altă limbă, îți va afișa mesajul ”Vedeți traducerea”, în partea din stânga sus a aplicației. Tot ceea ce va trebui să faci este să atingi bannerul respectiv pentru a vedea textul în limba maternă.

Funcția poate traduce textul în peste 90 de limbi deși, momentan, aceasta nu poate funcționa la fel și cu audio. Inevitabil, asta înseamnă că sunt șanse să existe povești pe care să nu le înțelegi, atunci când cel pe care îl urmărești transmite un mesaj pe cale verbală.

 

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală