Bani.md

Dăncilă îi răspunde lui Iohannis: „Nu văd niciun motiv ca să-mi depun demisia”

Dăncilă îi răspunde lui Iohannis: „Nu văd niciun motiv ca să-mi depun demisia”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că nu intenţionează să demisioneze. „Categoric nu. Nu văd niciun motiv să demisionez atâta timp cât am susţinerea coaliţiei de guvernare, atâta timp cât cred că în cele trei luni am avut rezultate bune. Nu văd niciun motiv ca să-mi depun demisia”, a afirmat Dăncilă, scrie Mediafax.

"Nu văd niciun motiv pentru care să demisionez. Nu aş putea spune că mă afectează, dar este un gest şi o declaraţie care nu îşi avea rostul acum acest mod de lucru poate duce la o slăbire a încrederii in plan extern și nu trebuia făcut. Dincolo de supărări şi frustrări trebuie să dăm dovadă de responsabilitate”, a declarat Viorica Dăncilă, la România TV.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că retrage încrederea premierului Viorica Dăncilă, susţinând că aceasta nu face faţă poziţiei de prim-ministru.

Sunt trei luni (n.r. - de la învestirea Guvernului Dăncilă) după care pot să trag o concluzie. Doamna Dăncilă nu face faţă poziţiei de prim-ministru al României şi transformă astfel Guvernul într-o vulnerabilitate pentru România. De aceea solicit public demisia doamnei Dăncilă din funcţia de prim-ministru al României”, a spus Iohannis. 

Iohannis cere DEMISIA premierului Dăncilă: Nu face faţă poziţiei şi transformă Guvernul într-o vulnerabilitate pentru România

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000