De ce să economisești? 3 motive prin care vei înțelege cât de importante sunt economiile

Atunci când vine vorba de bani automat apare și ideea de economisire. Mulți se întreabă de ce ar trebui să economisească când și așa au venit mic, iar alții în general ignoră ideea de a economisi, afirmând „doar o viață trăim”. Cu o astfel de mentalitate mulți uită că economiile sunt foarte importante. Experiența mai multor persoane a demonstrat că economiile te pot ajuta să gestionezi mai ușor unele situații.

Să economisești bani este o decizie foarte înțeleaptă. În acest mod vei putea obține independența financiară și te vei bucura de lucruri pe care ți le dorești.

De ce să economisesc?

Suntem de acord că pentru a economisi ai nevoie de o disciplină și multă motivație.

Aici ai câteva motive care te vor convinge să începi a economisi chiar de azi.

1.De ce să economisesc? Pentru siguranța ta financiară

Pentru a evita experiențele neplăcute care pot apărea în orice moment din cauza lipsei de bani este nevoie să faci economii pentru acele zile. Viitorul nu îl poți prezice. Se poate întâmpla orice, poți să-ți pierzi sursa de venit atunci când te aștepți cel mai puțin, într-o astfel de situație s-au aflat mai multe persoane după ce și-au pierdut locul de muncă în urma apariției virusului.

Cu cât mai multe economii ai cu atât vei fi mai sigur de viitor. Nu va trebui să îți fie frică că nu te mai poți întreține pe tine sau familia ta. Vei fi mult mai sigur în deciziile pe care le ei.

2. De ce să economisesc? Pentru pentru a-ți realiza visurile

Cea mai mare misiune a banilor este de a cumpăra visuri. Fie că vrei o afacere, o casă sau o mașină pentru toate acestea ai nevoie de bani . Află prețul lor real și economisește pentru ca aceastea să devină realizabil într-un timp cât mai scurt posibil.

3. De ce să economisesc? Pentru a obține independență financiară

Economisește bani pentru a putea investi. Investițiile sunt atunci când banii investiți îți aduc profit. Lucrurile precum casă, mașini și haine nu sunt investiții întrucât nu îți aduc un alt venit. În timp ce enomisești informează-te în ce poți investi. Alege domeniul cel mai potrivit în care ai vrea să investești. În acest mod vei avea o sursă de venit pasiv care îți va permite să obții independența financiară.

 

 

De ce să economisești? 3 motive prin care vei înțelege cât de importante sunt economiile

Alte stiri

Pfizer întârzie cu livrarea vaccinului în UE. Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic

Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic Pfizer pentru noile întârzieri ce vor apărea săptămâna viitoare în livrarea de vaccinuri COVID-19 pentru țările membre ale Uniunii Europene, a declarat vineri un purtător de cuvânt al Executivului comunitar, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Pe care rute de troilebuz se va face testarea taxării electronice

Conform IPN, spre testare taxării electronice sunt propuse rute cu peste 20 de unități de transport .

Țările din care moldovenii au primit bani în decembrie. Top 5

În luna decembrie,suma de bani transferată prin intermediul băncilor licențiate, din străinătate în favoarea persoanelor fizice a fost de 147,84 milioane de dolari. Suma a crescut cu 36,9% față de luna decembrie a anului 2019 2019. Cele mai mari tranferuri au fost de 4% și provin din partea țărilor Uniunii Europene (UE), 13,6% din partea țărilor CSI și 39,6% vin din alte țări ale lumii.

Inteligența emoțională în leadership. Domeniile IE

Noțiunea de inteligență emoțională(IE) a început să fie aplicată din ce în ce mai multe domenii, printre care este și mediul de afaceri. Daniel Goleman împreună cu Annie McKee și Richard Boyatzis a demonstrat, în cartea „Inteligența emoțională în leadership”, legătura strânsă care există între inteligența emoțională și leadership. Ei spun că liderii adevărați fac apel la emoții, iar succesul lor depinde de cum aceștia acționează acționează.

Ultimele ȘTIRI

Pfizer întârzie cu livrarea vaccinului în UE. Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic

Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic Pfizer pentru noile întârzieri ce vor apărea săptămâna viitoare în livrarea de va...

Pe care rute de troilebuz se va face testarea taxării electronice

Conform IPN, spre testare taxării electronice sunt propuse rute cu peste 20 de unități de transport .

Țările din care moldovenii au primit bani în decembrie. Top 5

În luna decembrie,suma de bani transferată prin intermediul băncilor licențiate, din străinătate în favoarea persoanelor fizice a fost de 147,84 ...

Inteligența emoțională în leadership. Domeniile IE

Noțiunea de inteligență emoțională(IE) a început să fie aplicată din ce în ce mai multe domenii, printre care este și mediul de afaceri. Daniel Gol...

Joburi de viitor: (22) Consilier de 100 de ani

Acum urmează o serie de joburi de viitor din categoria „PEOPLE JOBS”. În viitor, viața noastră va fi extinsă prin progresele înregistrate în medici...

Vezi toate știrile