Deutsche Bank și Signature Bank pun capăt legăturilor cu Donald Trump

În urma asaltului asupra Capitoliului, oraganizat de susținătorii lui Trump, mai multe rețele de socializare au blocat contul acestuia. La scurt timp Grupul bancar german Deutsche Bank și Signature Bank au anuțat că vor pune capăt afacerilor cu Donald Trump.

Deutsche Bank este cel mai important creditor al lui Trump, cu împrumuturi în valoare de 340 milioane de dolari către Trump Organization, entitatea care regrupează companiile lui Donald Trump și care în prezent este coordonată de cei doi fii ai săi.

Un purtător de cuvânt al Deutsche Bank a refuzat să comenteze marți. Organizația Trump nu a răspuns imediat la un e-mail care solicita comentarii în afara programului normal de lucru și biroul de presă de la Casa Albă nu a răspuns la telefon, scrie Reuters. 

Christiana Riley, șefa operațiunilor băncii din SUA, violențele de săptămâna trecută într-o postare pe LinkedIn.

„Suntem mândri de Constituția noastră și suntem alături de cei care încearcă să o susțină pentru a se asigura că voința oamenilor este respectată și că are loc o tranziție pașnică a puterii”, a scris ea.

Reuters a raportat în noiembrie că Deutsche caută modalități de a pune capăt relației sale cu Trump după alegerile din SUA, deoarece se obosește de publicitatea negativă care rezultă din legături.

Separat, Signature Bank, o instituție financiară din New York care a deservit mult timp familia lui Donald Trump, a anunțat și ea în mod oficial că va pune capăt legăturilor cu Donald Trump. Un purtător de cuvânt al băncii a precizat că Signature Bank va închide două conturi personale în care Donald Trump are aproximativ 5,3 milioane de dolari, scrie digi24.ro. 

"Credem că acțiunea corectă ar fi demisia președintelui SUA, care ar fi în interesul națiunii și al poporului american", a informat Signature Bank într-un comunicat de presă publicat luni.

 

Alte stiri

Pfizer întârzie cu livrarea vaccinului în UE. Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic

Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic Pfizer pentru noile întârzieri ce vor apărea săptămâna viitoare în livrarea de vaccinuri COVID-19 pentru țările membre ale Uniunii Europene, a declarat vineri un purtător de cuvânt al Executivului comunitar, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Pe care rute de troilebuz se va face testarea taxării electronice

Conform IPN, spre testare taxării electronice sunt propuse rute cu peste 20 de unități de transport .

Țările din care moldovenii au primit bani în decembrie. Top 5

În luna decembrie,suma de bani transferată prin intermediul băncilor licențiate, din străinătate în favoarea persoanelor fizice a fost de 147,84 milioane de dolari. Suma a crescut cu 36,9% față de luna decembrie a anului 2019 2019. Cele mai mari tranferuri au fost de 4% și provin din partea țărilor Uniunii Europene (UE), 13,6% din partea țărilor CSI și 39,6% vin din alte țări ale lumii.

Inteligența emoțională în leadership. Domeniile IE

Noțiunea de inteligență emoțională(IE) a început să fie aplicată din ce în ce mai multe domenii, printre care este și mediul de afaceri. Daniel Goleman împreună cu Annie McKee și Richard Boyatzis a demonstrat, în cartea „Inteligența emoțională în leadership”, legătura strânsă care există între inteligența emoțională și leadership. Ei spun că liderii adevărați fac apel la emoții, iar succesul lor depinde de cum aceștia acționează acționează.

Ultimele ȘTIRI

Pfizer întârzie cu livrarea vaccinului în UE. Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic

Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic Pfizer pentru noile întârzieri ce vor apărea săptămâna viitoare în livrarea de va...

Pe care rute de troilebuz se va face testarea taxării electronice

Conform IPN, spre testare taxării electronice sunt propuse rute cu peste 20 de unități de transport .

Țările din care moldovenii au primit bani în decembrie. Top 5

În luna decembrie,suma de bani transferată prin intermediul băncilor licențiate, din străinătate în favoarea persoanelor fizice a fost de 147,84 ...

Inteligența emoțională în leadership. Domeniile IE

Noțiunea de inteligență emoțională(IE) a început să fie aplicată din ce în ce mai multe domenii, printre care este și mediul de afaceri. Daniel Gol...

Joburi de viitor: (22) Consilier de 100 de ani

Acum urmează o serie de joburi de viitor din categoria „PEOPLE JOBS”. În viitor, viața noastră va fi extinsă prin progresele înregistrate în medici...

Vezi toate știrile