(DOC) Un apartament de peste 200 de mii de lei, o mașină și câteva terenuri agricole. Averea șefului de la „Moldsilva”

02 Nov. 2021, 10:22
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
02 Nov. 2021, 10:22 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Are un apartament care valorează peste 260 000 de lei, un garaj de peste 5 000 de lei și o conduce o mașină fabricată în anul 2013. Vorbim despre noul șef al Agenției „Moldsilva”, Vadim Stîngaci. Anterior, acesta a deținut funcția de șef adjunct al Inspectoratului pentru Protecția Mediului, scrie Realitatea.md.

Potrivit declarației de avere depusă de Stîngaci pentru anul 2020, acesta indică că a ridicat peste 137 000 de lei de la Inspectoratul pentru Protecția Mediului, acolo unde a deținut totodată și funcția de director interimar. Alte aproape 10 000 de lei incluși în declarația de avere, Stîngaci îi declară că i-ar fi obținut de la Biroul Notarial „Aureliu Șindilă”.

Anul trecut, Stîngaci mai declară că a încasat 8 400 de lei, indemnizație de la „Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice”.

Noul director al „Moldsilva” indică că deține un apartament de 49 de metri pătrați în valoare de peste 263 000 de lei și un garaj de peste 5 200 de lei. Stîngaci mai indică două terenuri agricole pe care le-ar fi primit drept donație.

Actualul director al agenției se plimbă cu o mașină, fabricată în 2013, dar pe care a achiziționat-o în 2019 cu 170 000 de lei. Este vorba de un Volkswagen Jetta.

Realitatea.md precizează că, pentru fotoliul de director al „Moldsilva”, Vadim Stîngaci a concurat la proba interviului cu alți trei candidați: Covali Victoria,  Munteanu Nicolae și Caisîn Valeriu. Vadim Stîngaci a deținut anterior funcția de șef-adjunct al Inspectoratului pentru Protecția Mediului.

Conncursul a fost organizat după ce fostul director al Agenției „Moldsilva”, Dumitru Cojocaru, numit în funcția de directorîn data de 24 ianuarie 2020, s-a pensionat.

01 Dec. 2021, 16:45
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Dec. 2021, 16:45 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Hai să celebrăm Ziua Națională a României cu o reuniune caldă! HiSky oferă reduceri de -10 euro la TOATE zborurile. Tot ce trebuie să faci, e să introduci promocode-ul „1DECEMBRIE” atunci când faci rezervarea, iar discountul va apărea automat la finalul acesteia.

După cum știi deja, operăm zboruri de linie din Cluj (spre Dublin, Chișinău și Lisabona), din Satu Mare (spre Paris), din Iași (spre Dublin), din Chișinău (spre Cluj, Dublin, Frankfurt, Moscova, Paris și Milano) iar luna aceasta începem cursele din Târgu Mureș (spre Milano, Londra și Paris) și din Baia Mare (spre Milano și Londra).

„Ziua Națională a României este o sărbătoare specială și în această zi toți cei plecați peste hotare își reamintesc cu dor de identitate și rădăcini. Noi am vrut să dăm o continuitate acestor sentimente de mândrie națională și am decis să oferim românilor de pretutindeni un motiv în plus pentru a reveni acasă. Aici, cu siguranță îi așteaptă oameni dragi”, a declarat Iulian Scorpan cu ocazia campaniei dedicată Zilei Naționale a României.

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 1-5 decembrie.

Toate biletele sunt disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere.

HiSky este o companie aeriană certificată în România și R.Moldova. Operează zboruri de linie și zboruri charter de pe 7 aeroporturi internațioanale (Chișinău, Cluj, Iași, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, si Oradea), spre 15 destinații importante din Europa, Asia și Africa. HiSky are o flotă compusă din două Airbus A320 (YR-BEE, YR-SKY) cu 180 de locuri și un Airbus A319 (ER-SKY) cu 144 de locuri. Vârsta medie a celor trei aeronave HiSky este de 11 ani. Serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

P.

 
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei