Bani.md

Dodon promite că Rusia va închide dosarele pe numele lui Plahotniuc după acordul de federalizare (PROBA VIDEO nr.2)

Dodon promite că Rusia va închide dosarele pe numele lui Plahotniuc după acordul de federalizare (PROBA VIDEO nr.2)

Igor Dodon spune că Rusia promite să închidă dosarele penale pe numele lui Vlad Plahotniuc după ce semnează acordul de federalizare a țării. Aceasta potrivit probei video nr.2 publicate de PDM prin intermediul Publika.md.

Într-un clip video de un minut și câteva secunde, președintele Igor Dodon îi oferă asigurari lideului democrat că acesta poate merge fără nici o grijă în Federația Rusă, deoarece însuși Putin le va face o invitație pentru săptămâna următoare în Rusia. 

Igor, transmite-i lui Plahotniuc că eu îl invit săptămâna următoare, împreună cu tine, ca să discutăm ce facem mai departe. Să nu se teamă”, susține Igor Dodon. 

Realitatea.md amintește că în cadrul unui brifing de presă, Adrian Candu, vicepreședintele PDM a dat citire unui document de condiții pe care le-ar fi cerut socialiștii pentru a face coaliție cu democrații. Acesta vizează federalizarea Republicii Moldova; interzicerea tuturor mișcărilor, precum a celor unioniste, și posibilitățile oamenilor de a se exprima liber; modificarea Acordului de Asociere și de liber schimb; schimbarea Constituției pentru ca președintele țării să fie ales de Parlament și viitorul șef de stat să fie numit de PSRM.

 

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000