Bani.md

Două greșeli financiare pe care oamenii bogați NU le fac

Două greșeli financiare pe care oamenii bogați NU le fac Foto simbol

Sfaturile financiare sunt oferite aproape la tot pasul, însă puţini dintre cei care o fac se pot lăuda cu averi semnificative. Daniel Ally, un antreprenor devenit milionar pe cont propriu, subliniază că a fi zgârcit nu îţi va garanta un viitor prosper din punct de vedere financiar. Această a identificat două greşeli pe care bogăţii în general nu le fac.

Nu investeşti în dezvoltarea personală

Benjamin Franklin, primul milionar din SUA, era cunoscut pentru celebrul citat “investiţiile în ţine însuţi generează cel mai mare câştig”. Adesea oamenii depind prea mult de angajatori când vine vorba despre dezvoltarea personală.“Dacă vrei să prosperi, trebuie să te educi pe cont propriu şi să investeşti singur în tine”, spune antreprenorul Daniel Ally, citat de entrepreneur.com.

Cheltuieli exagerate pe divertisment

“Ieri am intrat într-o nouă locaţie Dave and Buster (n.red. lanţ de restaurante şi săli de jocuri foarte popular în SUA). Era plin cu sute de tineri (21-35 de ani) care îşi iroseau timpul şi banii. Majoritatea îşi cheltuiau de la o treime până la jumătate din salariu pe divertisment. Bogăţii folosesc acel timp şi bani pentru a-şi finanţa visele”, spune acesta.

Sursa: money.ro

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000