Bani.md

Droguri de sute de milioane de euro, pierdute în Marea Neagră, ies la mal pe plaja din Năvodari

Droguri de sute de milioane de euro, pierdute în Marea Neagră, ies la mal pe plaja din Năvodari

Zeci de pachete pline cu cocaină au fost găsite sâmbătă, aduse de valuri, pe plajele de la Vadu şi Năvodari. Poliţia română caută alte colete care ar putea pluti pe Marea Neagră.

Drogurile provin, cel mai probabil, din acelaşi transport uriaş de cocaină care a fost descoperit, acum două săptămâni, la Sfântu Gheorghe, pe o barcă avariată. Atunci, autorităţile au capturat aproape o tonă de cocaină. Se presupune că era vorba despre o cantitate mult mai mare. 

La ora amiezii, poliţiştii români au descoperit peste 100 de kilograme de cocaină pe plajele Cap Aurora, Olimp, Tuzla, Costineşti, Mamaia, Năvodari şi spre Gura Portiţei în Delta Dunării.

“Avertizăm cetățenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete.

Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața!

În momentul de față, pe litoralul Mării Negre, este în derulare o amplă operațiune, într-un dosar de trafic de droguri, derulată de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT”, se arată în apelul Poliţiei.

Pachete de cocaină sunt inscripționate cu acronimul lui Cristiano Ronaldo (CR7).

 

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000