Bani.md

Dulceață „Made in Moldova”, apreciată de o vedetă internațională: „Варенье сверху вааааще”

Dulceață „Made in Moldova”, apreciată de o vedetă internațională: „Варенье сверху вааааще”

Calitatea produselor „Made in Moldova” și gustul acestora sunt apreciate în întreaga lume. De această dată „vedeta” este dulceața de nuci grecești fabricată de compania Orhei-Vit. Aceasta a fost scoasă în prim plan de o interpretă cunoscută pe plan internațional, în special în spațiul CSI. 

Într-o postare pe rețeaua de socializare Instagram, aceasta a expus dejunul servit, menționând dulceața pe care a servit-o pe clătite.

Produsul a fost recunoscut și de următorii din Republica Moldova care au ținut să atragă atenția la țara de origine a dulceții. 

Dulceață „Made in Moldova”, apreciată de o vedetă internațională: „Варенье сверху вааааще”

Bani.md amintește că mai devreme cunoscuta prezentatoare de televiziune și fostă participantă la proiectului "Dom-2", Olga Buzova, după cum și-a obișnuit publicul, a împărtășit ce produse a ales pentru prânz.

Prezentatoarea TV își ține mereu fanii la curent cu ce face și cum își petrece timpul liber, pe Instagram Stories. Astfel, într-un story, Olga a filmat bucatele de pe masă. Tot acolo, admiratorii ei au putut vedea și o sticlă de suc produs în Moldova, de aceeași companie. Importatorul produselor Orhei-Vit în Seychelles furnizează pentru toate hotelurile și restaurantele din insule.

Dulceață „Made in Moldova”, apreciată de o vedetă internațională: „Варенье сверху вааааще” Foto: Kankan.md

Contactați de Bani.md, reprezentanții companiei Orhei-Vit au declarat că cazurile date nu reprezintă un parteneriat comercial și s-au arătat plăcut surprinși de aprecierea oferită și de această dată de vedeta din Federația Rusă.

 

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000