Bani.md

După ce Pavel Filip a avertizat șeful ANTA cu demisia, softul e-Autorizație transport a devenit funcțional

După ce Pavel Filip a avertizat șeful ANTA cu demisia, softul e-Autorizație transport a devenit funcțional

La doar o zi după ce premierul Pavel Filip a avertizat cu demisia pe directorul ANTA, Vsevolod Bocșanean, sistemul informațional „e-Autorizație transport” a devenit accesibil. Astfel, ANTA a anunțat ieri după-amiază că operatorii de transport rutier au posibilitatea de a depune prin intermediul „e-Autorizaţie transport” cererile pentru participare la repartizarea autorizaţiilor CEMT.

Pentru participarea la concursul de repartizare a autorizațiilor CEMT valabile pentru anul 2019, operatorii de transport rutier vor depune cereri accesînd adresa autorizatiiauto.gov.md.

Vezi AICI ghidul de depunere a cererii CEMT 2019 Prin sistemul ”e-Autorizație Transport”.

Cererile pentru participare la repartizarea autorizaţiilor CEMT se depun de către operatorul de transport rutier, începînd cu ultima zi lucrătoare a decadei a doua a lunii septembrie pînă în ultima zi lucrătoare a lunii octombrie.

Pentru informații suplimentare și suport contactați Serviciul tehnologiei informației şi comunicațiilor al ANTA la numărul de telefon 022- 49-75-14 sau la email: suport@anta.gov.md.

Bani.md amintește că, în cadrul ședinței de Guvern din 12 septembrie, Pavel Filip a cerut responsabililor din transporturi să se asigure că softul e-Autorizație, prin intermediul căruia se vor elibera autorizațiile de transport, va fi funcțional în termenii stabiliți.

„Public îi transmit un mesaj domnului director ANTA, Vsevolod Bocșanean: dacă acest soft nu va fi funcțional în ziua stabilită, aceasta va fi ultima lui zi de lucru", a spus Pavel Filip.

Directorul ANTA ar putea fi demis. Avertismentul premierului Filip (VIDEO)

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000