Elon Musk a devenit al treilea cel mai bogat om din lume! L-a întrecut chiar și pe Mark Zuckerberg

Elon Musk, directorul executiv al companiei Tesla, a devenit al treilea cel mai bogat om din lume. Asfec, acesta l-a depășit și pe Mark Zuckerberg, co-fondatorul Facebook.

Elon Musk, directorul executiv al companiei Tesla, a devenit al treilea cel mai bogat om din lume. Astfel, acesta l-a depășit și pe Mark Zuckerberg, co-fondatorul Facebook.

Bloomberg anunță despre faptul că după divizarea valorii acțiunilor Tesla, averea lui Musk a crescut la 115 miliarde de dolari. Potrivit estimărilor, șeful Facebook are o avere de aproape 111 miliarde de dolari.

Acțiunile Tesla au crescut luni, după ce compania și-a divizat valoarea titlurilor. Averea lui Musk, în vârstă de 49 de ani, a înregistrat o creștere impresionantă în acest an, cu aproape 88 de miliarde de dolari. Acțiunile Tesla au crescut cu peste 500% în 2020. Compania Tesla e cel mai mare producător de vehicule electrice din lume.

Elon Musk este, de asemenea fondatorul, altor câteva companii, cum ar fi Space X, The Boring Company, Hyperloop și OpenAl.

Elon Musk este întrecut doar de co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, și de CEO-ul companiei Amazon -Jeff Bezos.

 

 

Alte stiri

Cel mai unic iaht explorator din lume ar putea fi al tău pentru 12 milioane de dolari (FOTO)

Nu, nu este un concept de iaht. Este un trimaran eficient din punct de vedere energetic, din viața reală. Acesta navighează pe mări din 2012 și poate fi al tău contra sumei de 12 milioane de euro. De fapt, este posibil să fi văzut nava în porturile din întreaga lume, unde a atras întotdeauna atenția.

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

Facebook elimină limita de text de pe imaginile pentru reclame

Facebook nu va mai avea o limită pentru cantitatea de text a unei imagini - reclame, care reprezintă în prezent 20% din întregul spațiu creativ. Anunțurile cu bannere care conțin mai mult de 20% din text nu vor mai fi dezavantajate atunci când participă la licitație, potrivit unui post pe Twitter. al expertului în social media Matt Navarra.

Consumatorii de vin din România vor putea beneficia de 100 de excursii gratuite la cramele din Moldova

Consumatorii de vin vor putea beneficia de 100 de excursii gratuite la cramele din Republica Moldova, în campania “Vin în Moldova”, inițiată de Wine of Moldova împreună cu Carrefour România.

Ultimele ȘTIRI

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

MAIB micșorează ratele dobânzii la creditele pentru afaceri acordate din resursele internaționale de finanțare

Moldova Agroindbank continuă să fie alături de clienți, sprijinindu-le afacerile și planurile antreprenoriale prin măsuri consolidate de susținere,...

Vezi toate știrile