Enter Elat: un nou punct pe harta Chișinăului

28 Apr. 2022, 14:53
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
28 Apr. 2022, 14:53 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Chișinău, ești gata? În data de 19 aprilie a avut loc marea deschidere a noului magazin de electrocasnice Enter Elat, în sectorul Botanica. Iar noi te invităm să împărtășești cu noi bucuria acestui eveniment!

Suprafața noului magazin este de 1250m² și așa, ca printre altele, la momentul de față este cel mai mare magazin de tehnică Enter din Chișinău. Am gândit totul până la cele mai mici detalii pentru a face procesul de alegere și de procurare a electrocasnicelor mult mai confortabil pentru tine.

Și asta nu e tot! În perioada 19.04.2022 – 02.05.2022 cu ocazia deschiderii noii filiale, tu vei avea parte de prețuri cu totul și cu totul speciale pentru o gamă variată de produse. Vino să faci cunoștință cu asortimentul vast de electronice și electrocasnice, gadget-uri și diverse dispozitive performante.

Iar la desert… Vino în perioada 19.04.2022 – 02.05.2022 în noul magazin Enter Elat și primește cadou 500 e-Lei. La ce le poți folosi? Ei bine, suntem siguri că în filiala noastră nouă, tu la sigur vei găsi produsul preferat, pe care tu îl poți achiziționa la un preț avantajos! Prin urmare, nu ezita să profiți de oferta noastră!

Varietatea produselor va mulțumi chiar și pe cei mai sofisticați și exigenți cumpărători. Mașini de spălat și uscătoare, frigidere și congelatoare, aspiratoare, blendere, cuptoare cu microunde și cum de fără smartphone-uri, PC-uri, laptop-uri și multă altă tehnică de ultimă generație. La Enter vei găsi tehnica și electrocasnicele de care ai nevoie la cele mai atrăgătoare prețuri.

Te așteptăm pe adresa: mun. Chișinău, str. Decebal 99, etajul 3, centrul comercial Elat. Număr de contact: 068 800 155.
Nu ezita, va fi vesel!

P.

Realitatea Live

19 Mai 2022, 11:33
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
19 Mai 2022, 11:33 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Filiala Google din Rusia a anunţat miercuri că intenţionează să declare faliment după ce autorităţile i-au confiscat conturile bancare. Astfel, compania întâmpină dificultăți la plata salariilor angajaților și a furnizorilor, scrie DPA.

„Confiscarea de către autorităţile ruse a contului bancar al Google Rusia a făcut imposibilă funcţionarea biroului nostru din Rusia, inclusiv angajarea şi plata angajaţilor cu sediul în Rusia, plata furnizorilor şi a vânzătorilor şi îndeplinirea altor obligaţii financiare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Google.

Un purtător de cuvânt al Google a declarat că serviciile gratuite, inclusiv căutarea şi YouTube, vor funcţiona în regim normal, în pofida anunţului privind falimentul.

Potrivit sursei citate, filiala rusă este sub presiune de luni de zile pentru că nu şterge conţinuturi pe care autorităţile ruse le consideră ilegale şi pentru că a restricţionat accesul unor mijloace de comunicare ruseşti pe YouTube, însă Kremlinul a oprit până acum doar accesul la serviciile companiei.

Este pentru prima dată când gigantul căutărilor a recunoscut că i-a fost confiscat întregul cont bancar.

Baza de date a Serviciului Federal al Executorilor Judecătoreşti din Rusia menţionează două popriri de la mijlocul lunii martie, fără precizarea sumelor, precum şi alte amenzi şi taxe de executare. Serviciul a confirmat că a confiscat toate activele şi proprietăţile Google.

După invadarea Ucrainei de către Rusia, Google și-a mutat mai mulți angajați în afara Rusiei.

Potrivit unei note postate miercuri pe registrul oficial rus, filiala rusă plănuia să declare faliment şi din 22 martie a prezis o „incapacitate de a-şi îndeplini obligaţiile monetare”, inclusiv indemnizaţii de concediere, remuneraţiile pentru actualii şi foştii angajaţi şi plăţile obligatorii la timp.

Gigantul american de căutare, care a întrerupt vânzările de anunţuri şi majoritatea celorlalte operaţiuni comerciale în Rusia, a declarat că serviciile sale gratuite, inclusiv Gmail, Maps, Android şi Play, vor rămâne disponibile pentru utilizatorii ruşi.

Guvernul rus a anunţat mai înainte că nu intenţionează să blocheze YouTube, în ciuda ameninţărilor şi amenzilor repetate, spunând că o astfel de măsură îi va face probabil pe utilizatorii ruşi să sufere şi de aceea nu ar trebui luată.

În 2021, veniturile filialei ruse au fost de 134,3 miliarde de ruble, arată baza de date Spark a agenţiei de presă Interfax privind companiile ruseşti. Google a declarat în aprilie că Rusia a reprezentat 1% din veniturile sale anul trecut, sau aproximativ 2,6 miliarde de dolari.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău