Europarlamentarul Rareș Bogdan susține că victoria Maiei Sandu nu ar fi fost posibilă fără susținerea lui Usatîi

Declarațiile au fost făcute aseară la postul de televiziune B1TV.

Victoria Maiei Sandu în turul doi al scrutinului prezidențial nu ar fi posibilă fără susținerea lui Renato Usatîi, europarlamentarul Rareș Bogdan (PNL). Declarațiile au fost făcute aseară la postul de televiziune B1TV, potrivit G4media.ro.

„Succesul de peste Prut nu este succesul României, este succesul dorinței lor de a fi europeni. Din păcate, România a pierdut toate pariurile acolo, tot ce a mizat, de la Vlad Filat, la Chirtoacă și Plahotniuc a fost greșit, deci este un succes exclusiv al fraților noștri moldoveni”, a declarat Rareș Bogdan.

Potrivit europarlamentarului, Usatîi „a suferit o transformare uluitoare la care nimeni nu spera”, iar faptul că și-a îndemnat alegătorii să o voteze pe Maia Sandu a contat extrem de mult.

„Dacă nu ar fi fost Renato Usatîi să dea cele 17% pe care le-a obținut în primul tur către Maia Sandu, era extrem de greu”, a spus Rareș Bogdan.

Liderul Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi, i-a îndemnat pe cetățenii care l-au votat în primul tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova să voteze în turul doi „împotriva lui Igor Dodon" și a susținut că ar fi foat șantajat ca să-l susțină pe Dodon.

Alte stiri

În ce domenii se câștigă cel mai mult în Moldova, potrivit datelor oficiale

În trimestrul III al anului 2020, câștigul salarial mediu lunar nominal brut a fost de 8074,3 lei, fiind în creștere cu 2,9% față de trimestrul precedent și cu 9,3% față de trimestrul III al anului 2019.

Ultimele ȘTIRI

Primul card cashback în Moldova: Moldova Agroindbank și Mastercard au lansat o serie unică de carduri de plată GAMA

CARDURI DE PLATĂ GAMA

Wine Records prezintă primul Vin Muzical. Un cadou inedit pentru sărbătorile de iarnă (VIDEO)

Alină-le dorul de Casă!

Acest robot japonez poate vedea cumpărătorii ce nu poartă o mască în magazinul tău. Ce le face (VIDEO)

Cu vocea lui de copil, Robovie pare cel mai dulce dintre roboți.

În ce domenii se câștigă cel mai mult în Moldova, potrivit datelor oficiale

În trimestrul III al anului 2020, câștigul salarial mediu lunar nominal brut a fost de 8074,3 lei, fiind în creștere cu 2,9% față de trimestrul pre...

Oferta Moldova Agroindbank pentru întreprinderile micro și mici: Recalculează și Refinanțează

RECALCULEAZĂ. REFINANȚEAZĂ. CU MAIB!

Vezi toate știrile