Fashion, fotbal sau cosmetice….Ce fac artiștii precum Ed Sheeran, Rita Ora sau Rihanna în afara scenei?

09 Aug. 2021, 09:42
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
09 Aug. 2021, 09:42 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Rihanna, Rita Ora sau Ed Sheeran sunt artiști cunoscuți în întreaga lume, iar piesele lor le-ai auzit nu doar o dată. Totuși, la sigut nu știi ce fac ei în afara scenei.

Nimeni nu s-ar fi așteptat să-l vadă pe Ed Sheeran pe terenul de fotbal. Cântărețul în vârstă de 30 de ani a fost inclus în lotul echipei Ipswich Town, din League One, reprezentând a treia ligă engleză – pe care îl sponsorizează. El a primit deja echipamentul cu numărul 17 din partea clubului, scrie Aleph News.

Se pare că totul a pornit de la faptul că Ed este un fan înrăit al echipei și a acceptat propunerea de adeveni sponsor al tricourilor acestora. Fanii pot să stea liniștiți pentru că rolul său este unul strict de imagine. El a declarat într-un interviu pentru BBC că este mândru de sprijinul pe care îl acordă echipei sale favorite.

La rândul ei, Rita Ora, când nu se află pe scenă, face campanii de fashion pentru branduri de încălțaminte. Ultima colaborare pe care a avut-o a fost cea cu Shoe Dazzle.

Rihanna, care a cam stat departe de lumina reflectoarelor în ultima perioadă, dar nu departe de fanii săi care i-au urmărit fiecare mișcare sau activitate pe Instagram.

Rihanna și-a focusat atenția pe brandul ei de cosmetice, Fenty Beauty, și pe colecția de haine. În tot acest timp a creat campanii peste campanii, ultima sa campanie fiind cea pentru care a folosit femei cu forme pe motocicletă: The Caramel Curves.

Realitatea Live

23 Sept. 2021, 14:25
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
23 Sept. 2021, 14:25 // Actual //  Lupu Eduard

Echipa de experți a Fondului Monetar Internațional (FMI) condusă de dl Ruben Atoyan va începe discuțiile cu autoritățile Republicii Moldova la 27 septembrie 2021.

Misiunea FMI va purta discuții în cadrul consultărilor pentru anul 2021 prevăzute de Articolul IV al Statutului FMI[1], precum și pe marginea solicitării autorităților vis-à-vis de un nou program, axat pe un set de politici care să pună bazele restabilirii după pandemia de COVID-19 și promovării reformelor ce țin de buna guvernanță și a reformelor instituționale.

Din anul 2020 Moldova a primit acces la finanțarea în cadrul Instrumentului rapid de finanțare (RFI), disponibil tuturor statelor membre ale FMI, și Mecanismului de creditare rapidă (RCF), disponibil doar statelor cu venituri mici eligible la finanțarea concesională. La 17 aprilie 2020 Moldova a primit un împrumut RCF/RFI în sumă de 172,5 milioane DST, acordat integral intr-o singură tranșă (asistență de urgență pentru lupta cu pandemia).

În august 2021 Moldova a beneficiat de o nouă alocare de DST în sumă de 165,3 milioane DST (alocarea de DST vine cu titlu gratuit. Alocarea DST-urilor nu necesită contribuții din bugetele statelor donatoare. DST-urile reprezintă un activ de rezervă, nu un ajutor extern. Și cel mai important: alocarea de DST nu majorează povara datoriei publice a țării).

Suma totală a creditelor neachitate acordate de FMI a constituit 318,1 milioane DST (cca 453 milioane dolari SUA) la finele lunii august 2021

Moldova a devenit membru al FMI la 12 august, 1992

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală