Bani.md

Ferrari va prezenta două modele noi în luna septembrie: unul dintre ele ar putea fi primul SUV din istoria mărcii

Ferrari va prezenta două modele noi în luna septembrie: unul dintre ele ar putea fi primul SUV din istoria mărcii Foto simbol: Omaze

Ferrari a confirmat că va lansa două modele noi în luna septembrie în cadrul unui eveniment care va avea loc pe circuitul de la Fiorano. Unul dintre cele două modele ar putea fi SUV-ul Purosangue.

a anunțat în vara acestui an că va extinde semnificativ gama de modele pentru a crește vânzările fără să mărească producția fiecărui model în parte.

În cadrul unui raport financiar cu privire la veniturile obținute în al doilea trimestru al anului, Louis Camiller, CEO-ul constructorului italian, a dezvăluit că Ferrari va prezenta încă două modele noi în luna septembrie.

Prezentările oficiale vor avea loc în cadrul unui eveniment de două săptămâni care va avea loc pe circuitul de la Fiorano, iar unii dintre invitați au început deja să primească invitațiile oficiale de participare, scrie AutoMarket

Camiller nu a oferit niciun fel de detaliu despre cele două modele care ar urma să fie prezentate în luna septembrie. Publicația Motor1 speculează că unul dintre cele două modele pregătite pentru luna septembrie este SUV-ul Purosangue despre care Ferrari a menționat prima oară în toamna anului trecut și despre care se vehicula că va fi lansat în cursul acestui an.

Ferrari a lansat deja în prima parte a acestui an noile modele F8 Tributo și SF90 Stradale, iar până în 2022 intenționează să lanseze în total 15 modele. 

Recent, directorul Enrico Galliera, directorul de marketing al Ferrari, explica noua strategie agresivă de lansare a noilor modele prin faptul că își dorește o extindere a gamei de clienți.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000