Bani.md

Fondatorii și proprietarii Andy's Pizza și La Plăcinte au deschis încă o rețea de restaurante

Fondatorii și proprietarii Andy's Pizza și La Plăcinte au deschis încă o rețea de restaurante

Proprietarii rețelelor de restaurante Andy's și La Plăcinte au deschis o nouă rețea, preconizată a fi într-o categorie superioară celorlalte două rețele. Este vorba despre Andy's Food Market, fiind deschise deja trei astfel de localuri în Chișinău și unul în București.

Compania Trabo Plus, proprietara celor trei rețele de restaurante, a menționat pentru ziarul Economicescoe Obozrenie că este vorba despre un concept nou pe piață, ce presupune pe lângă deservirea propriu zisă în restaurant și vânzarea către clienți a produselor alimentare de înaltă calitate, unele dintre ele fiind cultivate chiar în gospodăria agricolă a companiei din satul Ghidighici, scrie eco.md.

Formatul ”food market”, (piață de produse alimentare”, presupune  un serviciu în plus în cadrul restaurantului, când clienților li se oferă posibilitatea să cumpere produse ce reprezintă materia primă a restaurantului. Este vorba, în special, despre produse de înaltă calitate cumpărate de la fermieri, produse exclusiviste sau produse bio.

Până în prezent au fost deschise trei restaurante Andys Food Market în Chișinău,  la Buiucani, la intersecția străzilor Coca și Creangă, la Botanica pe bulevardul Dacia și în centrul capitalei, în incinta Teatrului Național de Operă și Balet.  Se preconizează deschiderea încă a unui  local similar la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și a străzii Eminescu, în incinta fostei cafenele Green Hills Nistru.

Rețeaua de restaurante Andys Pizza există în Republica Moldova încă din 1999.

Cele două rețele, Andys Pizza și la plăcinte, numărând în prezent 26 localuri în Chișinău, trei în Bălți și câte unul în Cahul, Tiraspol, Râbnița, Bender, Ceadâr-Lunga, Comrat și Soroca și Orhei.

În România a avut mai mult succes rețeaua La Plăcinte, până în prezent fiind deschise 12 astfel de restaurante în București alte patru orașe mari. Un singur local Andys Pizza funcționează în centrul Bucureștiului.

Compania Trablo Plus aparține fraților Andrei și Ion Tranga din Chișinău. 

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000