Forbes: Topul celor mai bogați oameni în criptomonede

În lumea criptomonedelor, averile pot fi făcute peste noapte. Având în vedere „hiper-valatilitatea universului”, Forbes a creat un Top al celor mai bogați oameni în criptomonede.

În lumea criptomonedelor, averile pot fi făcute peste noapte. Având în vedere „hiper-valatilitatea universului”, Forbes a creat un Top al celor mai bogați oameni în criptomonede.

Primul în compilația Forbes, care a făcut cea mai mare avere în urma tranzacțiilor cu criptomonede este co-fondatorul criptomonedei Ripple, care are o avere de 7,5-8 miliarde de dolari în criptomonede.

Pe locul secund se plasează Joseph Lubin, cofondatorul criptomonedei Ethereum, cu o avere estimată de până la 5 miliarde de dolari.

Locul trei este ocupat de fondatorul criptomonedei Minance, Chanpen Zao, care are o avere de circa 2 miliarde de dolari.

Frații Tyler și Cameron Winklevoss au cumpărat Bitcoin cu 11 milioane de dolari, în urmă cu patru ani. Averea lor a ajuns la puțin peste un miliard de dolari, după creșterea exorbitantă pe care a înregistrat-o criptomoneda. Cei doi au devenit cunoscuți după ce l-au dat în judecată la începutul anilor 2000 pe Mark Zuckerberg susținând că acesta le-a furat ideea pentru Facebook. În topul Forbesc, aceștia ocupă locul 4.

În top nu au intrat doar co-fondatorii criptomonedelor dar și cei care au avut suficient curaj să se aventureze în această nebunie. Unul dintre ei este investitorul individual Matthew Mellon, care a ajuns la o avere de aproape 1 miliard de dolari. Acesta a început să investească în criptomonede cu ani în urmă, deși toți prietenii și membrii familiei îi spuneau să nu o facă.

Alte stiri

De ce Irlanda decide să instituie restricții pentru întreaga populație, devenind prima țară din UE care face asta

Irlanda va fi prima țară din UE care va institui restricții pentru întreaga populație, a anunțat luni premierul Micheal Martin. Măsurile vor intra în vigoare miercuri la miezul nopții (23.00 GMT) timp de șase săptămâni. Școlile vor rămâne închise, scrie Agerpres.

Vrei salariu de 50.000 de lei? Verifică ce posturi bine-plătite sunt în țară. LISTA

Compania continuă să caute o persoană cu experiență în domeniul exctracției uleiului și care cunoaște limba engleză la nivel avansat. Salariul maxim pe care este gata să-i plătească lunar 50 de mii de lei.

Sezonul termic a început. Ce trebuie să facă locuitorii capitalei pentru a se conecta la căldură

Primăria municipiului Chișinău informează că locuitorii orașului pot solicita conectarea apartamentelor la sursa centralizată de încălzire, chiar dacă sezonul termic 2020-2021 încă nu a început. Declarații în aceste sens au fost făcute astăzi de responsabilii municipalității, din cadrul ședinței operative săptămânale.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile