Fostul ministru Eduard Grama are o nouă funcție. „Mă plasează undeva la mijloc, între instituțiile statului și companii private”

Fostul ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama ocupă o nouă funcție, în prezent. El este Președintele Asociației Exportatorilor și Importatorilor de Produse Agricole și Cerealiere „Agroceareale”, informează TRIBUNA.

Fostul ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama ocupă o nouă funcție, în prezent. El este Președintele Asociației Exportatorilor și Importatorilor de Produse Agricole și Cerealiere „Agroceareale”, scrie TRIBUNA.  

„Eu activez în domeniul agricol de peste 15 ani. La concret, mai mult în domeniul vinicol, care face parte din agricultură. Fiind cunoscut cu mulți producători agricoli și exportatori, la un moment dat ei au venit cu inițiativa să mă implic in organizarea și dezvoltarea Asociației. Mi s-a părut un proiect foarte interesant și care mă plasează undeva la mijloc, între instituțiile statului și companii private (producători agricoli) și îți permite să dialoghezi cu ambele părți, să faci o punte între aceste 2 părți sociale. Credeți-mă că nu este ușor uneori să faci legătura dată, deoarece gândirea și percepția la aceleași situații sau probleme este total diferită”, a dezvăluit Grama, într-un interviu pentru curentul.md, fiind întrebat ce la determinat să vină la conducerea Asociației.

Totodată, fiind întrebat pe cât de utilă crede ca va fi în această funcție experiența acumulată anterior, Eduard Grama a spus că experiența anterioară este foarte utilă și nemăsurabilă în valori materiale.

„Cum am spus anterior, viziunile și percepțiile sectorului privat sunt diametral opuse viziunilor și percepțiilor instituțiilor statale. Și aici experiența acumulată mă ajută să înțeleg ce își doresс producătorii agricoli, să acționez mai eficient și punctat și să analizez problema după competențe, fără a pierde timp și eforturi”, a mai spus Grama.

Alte stiri

O nouă rundă de privatizări. Ce obiecte sunt licitate și care este termenul limită de depunere a cererilor

Agenția Proprietății Publice anunță pentru perioada 25 septembrie - 13 noiembrie 2020, desfășurarea unei runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat.

Moldova Business Week-2020 va fi organizată în Chișinău, în noiembrie

Evenimentul Moldova Business Week-2020 va fi organizat în Chișinău în ultima decadă a lunii noiembrie.

BRAND DE LUX: Gucci

Gucci este al doilea cel mai valoros brand din lume din industria de lux.

Covifor – medicamentul contra coronavirus este adus de Dita EstFarm în RM

Preparatul Remdesivir, cu denumirea comercială Covifor, care a fost aprobat de UE și SUA, pentru tratarea coronavirusului a ajuns astăzi în Republica Moldova, anunță Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile