(FOTO) David Guetta își vinde apartamentul de pe malul oceanului din Miami. Acceptă doar Bitcoin sau Ethereum

18 Iun. 2021, 14:13
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
18 Iun. 2021, 14:13 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Celebrul DJ francez, David Guetta anunță că își vinde apartamentul său, de pe malul oceanului din Maiami. Se pare că acesta este un fan al criptomonedelor, întrucât acceptă plta doar cu Bitcoin sau Etherum.

Proprietatea este un penthouse cu trei dormitoare, de aproximativ 2,528 de metri pătrați, aflat la etajul 37 al Setai Residences. Prețul actual este de aproximativ 14 milioane de dolari. În timpul tranzacției intraday, Bitcoin (BTC) și Ethereum (ETH) se tranzacționau la 37,077.59 de dolari, respectiv 2,453.12 de dolari, potrivit Coinmarketcap.

Licitația va fi găzduită de Freud Group, o companie de investiții imobiliare pentru vedete.

Francezul a cumpărat acest apartament în 2018 și a achitat pe el 9,5 milioane de dolari de la miliardarul newyorkez Richard LeFrak. Proiectat de Piero Lissoni, penthouse-ul are balcoane de jur împrejur care oferă vedere panoramice asupra Oceanului Atlantic și Miami Beach.

Nu este pentru prima dată când artistul face tranzacții cu criptomonede. În septembrie anul trecut, DJ-ul a semnat un parteneriat cu platforma de realitate virtuală descentralizată Sensorium Galaxy pentru a-și transmite concertele online, care a acceptat cripto ca plată.

 

Realitatea Live

02 Aug. 2021, 14:24
 // Categoria: Actual // Autor:  Otilia Cotruța
02 Aug. 2021, 14:24 // Actual //  Otilia Cotruța

Anatolie Lichii, director general interimar al „Apă-Canal Chișinău” SA, a dat  asigurări că, pe timp de caniculă, în capitală nu va apărea miros neplăcut de la stația de epurare a apelor reziduale. „Administrația „Apă-Canal Chișinău” SA monitorizează zilnic procesul tehnologic, instalațiie sunt pregătite și pentru activitate în condiții de temperaturi ridicate ale aerului. Depunem maxim efort ca să nu fie miros după zona de protecție de 500 de metri”, a spus Anatolie Lichii astăzi, 2 august, la ședința operativă a serviciilor municipale.

Potrivit responsabilului de la ACC, stația de epurare a apelor reziduale funcționează în regim normal, iar instalațiile tehnologice funcționează conform cerințelor tehnice. Debitul zilnic la stația de epurare constituie 140 de mii de metri cubi și deversările în râul Bâc sunt conform actelor normative în vigoare.

În ceea ce privește reconstrucția stației de epurare în șantier, în perioada 26-30 iulie la aceste lucrări au fost antrenați circa 50 de muncitori. La momentul actual contiunuă lucrările la clădirea de admisie și la clădirea de pretratare și evacuare a nămolului în exces. Permanent în șantier este monitorizată calitatea lucrărilor, a specificat Anatolie Lichii.

În săptămâna trecută, ACC a efectuat 33 de controale, dintre care 8 – inopinate și 25 – ordinare. În prezent probele de apă prelevate sunt cercetate în laborator. În funcție de rezultatele testelor, agenților economici le vor fi înaintate prescripții.

Mâine, 3 august, la „Apă-Canal Chișinău” SA va avea loc o ședință, la care va fi discutat mersul lucrărilor de reconstrucție la stația de epurare a apelor reziduale. Proiectul se realizează din bani oferiți de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală