(FOTO) În interiorul casei de 19 milioane de dolari a proprietarului PornHub. LUX transformat în CENUȘĂ

28 Apr. 2021, 15:07
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
28 Apr. 2021, 15:07 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Noul conanc din Montreal de 19 milioane de dolari, deținut de CEO-ul și cofondatorul Pornhub, Feras Antoon, a fost distrus într-un incendiu – la trei zile după ce a intrat pe piață.

În prezent, poliția investighează cazul, după ce proprietatea, situată în cartierul Ahuntsic-Cartierville din Montreal, a fost ținta unui atac incendiar duminică seară.

Casa avea opt dormitoare și 12 băi, proprietatea a început construcția pentru prima dată în 2019, arată registrele.

Antoon, în vârstă de 45 de ani, a cumpărat terenul pentru 2 milioane de dolari în același an și a tăiat peste 220 de copaci pentru a-și construi casa.

Poliția a declarat pentru The Post că a primit un apel în jurul orei 23:30. duminică de la un martor ocular, care le-a spus că două persoane au pătruns în proprietatea Avenue Jean-Bourdon. Până la sosirea poliției, casa era cuprinsă de foc și se răspândise rapid. Casele vecine au primit ordin de evacuare, dar nimeni nu a fost rănit.

Situată pe o suprafață de peste 61.000 de metri pătrați, casa cu trei niveluri include o sală de intrare cu înălțime dublă, cu o galerie de artă care duce la o cameră de zi extinsă, cu vedere la grădină și piscină. Un lounge cu acvariu este situat în dreapta zonei de living, cu o bucătărie de bucătar gourmet în stânga.

Etajul superior al reședinței este format din trei dormitoare pentru copii, precum și un dormitor pentru oaspeți – toate cu dressing și băi proprii.

Pe partea opusă a casei se află suita principală, care se mândrește cu o cabină mare, o baie somptuoasă cu o cadă de marmură.
Când a fost construită casa s-a oferit spațiu pentru activități de divertisment. Facilitățile includ un lounge de biliard, o cameră de familie, o sală de gimnastică, un home theater și un centru spa. Două încăperi suplimentare pentru bonă / oaspeți sunt situate, de asemenea, la nivelul de jos.

Pe partea laterală a casei se află un „complex multisport” de 60 de picioare, utilizat eventual pentru baschet, volei și badminton, se arată în listă, și proiectat să se dubleze ca sală de bal. Accesul cu liftul la toate cele trei etaje completează parterul.
În decembrie, Pornhub s-a confruntat cu o reacție puternică la acuzațiile potrivit cărora site-ul arăta videoclipuri cu abuz asupra copiilor și comportament sexual neconsensual.

În urma acuzațiilor, site-ul a eliminat majoritatea conținutului său – milioane de videoclipuri explicite – încărcate de la utilizatori neverificați ca parte a unei serii de modificări.

Cum arăta casa până la incendiu?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Realitatea Live

29 Iul. 2021, 17:55
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Iul. 2021, 17:55 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

O femeie din Germania a purtat un bilet de loterie câștigător în poșetă săptămâni întregi, fără să-și dea seama că valorează aproape 33 de milioane de euro, scrie ITV.

În vârstă de 45 de ani, femeia a fost singurul câștigător al unei trageri la sorți pe 9 iunie, după ce a ghicit corect șapte câmpuri pe un bilet de loterie german, a spus Lotto Bayern. Compania a declarat că suma este a doua cea mai mare plătită vreodată în istoria sa de 75 de ani.

Aceasta a citat-o pe femeia care nu a fost numită, spunând:

„Încă mă ia amețeala când mă gândesc că am purtat neglijent aproape 33 de milioane de euro în poșetă timp de câteva săptămâni”.

Ea și-a descoperit norocul doar când a jucat din nou la loterie.

Femeia spune că aceasta este o sumă suficientă pentru familia sa și spune că nu mai intenționează să participe la loterie.

Cu acești bani femeia spune că va încerca să adopte un mod sănătos de viață și vrea să facă ceva mai mult pentru mediul înconjurător.

„Și când spun asta, mă refer la mâncare sănătoasă, activitate fizică, exerciții în natură. Și ne dorim foarte mult să ne construim o casă verde cu o grădină naturală”, a adăugat femeia.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală