Fugarul Rizea din România, care se ascunde la Chișinău, ar fi amenințat cu mitraliera (FOTO)

Presa din România a publicat o nouă informație despre fostul deputat PSD, Cristian Rizea, care se ascunde la Chișinău.

Presa din România a publicat o nouă informație despre fostul deputat PSD, Cristian Rizea, care se ascunde la Chișinău. Politicianul-fugar continuă să fie subiect de prima pagină și la noi, mai ales, după ce România TV a dezvăluit despre un „mesaj șocant i-a transmis pe whatsapp unui jurnalist român”. „Rizea amenință cu mitraliera!” și asta se întâmplă din capitala Republicii Moldova.

„Zilele trecute, urmăritul internațional Rizea i-a trimis pe whatssapp o amenințare directă unui jurnalist român. Mesajul este terifiant: ”Harașo (N.RED. – bine, în limba rusă) . Tati noi ne-am pregătit aici pentru vizitatori”! De altfel, Rizea a atașat și o fotografie ținând o mitralieră în mână. Cu toate că a decupat imaginea, fostul deputat este demascat de tatuajul particular pe care îl are la încheietura mâinii drepte. Mai mult, numărul de pe care a fost expediat mesajul este același aflat pe cartea de vizită pe care ex-PSD-istul o folosește acum la Chișinău”, a transmis România TV, citată de Realitatea.md.

Fugarul Rizea din România, care se ascunde la Chișinău, ar fi amenințat cu mitraliera (FOTO)

Între timp, autoritățile de la București se străduiesc să pună în executare condamnarea care i-a fost aplicată de Înalta Curte de Casație și Justiție, respectiv 4 ani și 8 luni de închisoare.

Așa cum scria GÂNDUL.ro, la începutul acestei săptămâni, Rizea se recomandă la Chișinău ca fiind director general al postului TV Realitatea din Moldova. De fapt, este televiziunea afiliată Realității TV, stația românească deținută de omul de afaceri Maricel Păcuraru. Aceste post i-a oferit sprijin prin publicitate gratuită în campania electorală președintelui Igor Dodon. În plus, de două zile, Realitatea din România ”găzduiește” așa-zise dezvăluiri ale lui Rizea, informații care nu au însă în spatele lor nicio probă concretă.

Realitatea.md va continua să urmărească subiectul, în contextul în care este interesant dacă deține dreptul de port la o astfel de armă.

Alte stiri

Mii de euro „direct în buzunar”! Despre schema de la Ambasada RM la București. MAEIE zice de un bănuit, CNA de „mai mulți”

CNA investighează o schemă de corupție la Ambasada Republicii Moldova al București. Potrivit unui comunicat de presă al Centrului, „mai mulți foști angajațiai Consulatului sunt cercetați penal pentru abuz în serviciu”.

Euro - 20 de lei și 16 bani. Leul moldovenesc s-a apreciat la final de săptămână

Leul moldovenesc se apreciază în raport cu moneda unică europeană. Banca Națională a Moldovei a stabilit pentru astăzi, 23 octombrie, un curs de 20 de lei și 16 de bani pentru un euro, o valoare în scădere cu patru bani, față de cea înregistrată ieri, 22 octombrie.

Putin, despre RM înainte de alegeri: „Nicăieri, cu excepția pieței rusești, producția moldovenească nu este solicitată”. Statistica spune altceva

Vladimir Putin a declarat că sectoarele economiei Republicii Moldova sunt atât de legate de Rusia încât „nu pot exista în mod normal”. Potrivit liderului rus, nicăieri, cu excepția pieței rusești producția moldovenească nu este solicitată. Declarația a fost făcută ieri, 22 octombrie, la o ședință a Clubului internațional de discuții „Valdai”. Asta în contextul în care, potrivit ultimelor date statistice, în Rusia ajung doar 10% din exporturile moldovenești.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile