Galaxy S9 ar putea avea un preț foarte ridicat, aproape același ca și iPhone X

Faptul că Apple a lansat un model iPhone cu preț foarte ridicat și a eșuat parțial în acest demers ar putea să nu descurajeze rivalul Samsung din încercarea unui „experiment” similar. Potrivit dezvăluirilor făcute de EVLeaks, o sursă reputabilă de informații despre produse Samsung încă nelansate, Galaxy S9 va stabili un record nedorit, din punct de vedere al prețului cerut.

Faptul că Apple a lansat un model iPhone cu preț foarte ridicat și a eșuat parțial în acest demers ar putea să nu descurajeze rivalul Samsung din încercarea unui „experiment” similar. Potrivit dezvăluirilor făcute de EVLeaks, o sursă reputabilă de informații despre produse Samsung încă nelansate, Galaxy S9 va stabili un record nedorit, din punct de vedere al prețului cerut.

Discutat mult timp la bursa zvonurilor, Galaxy S9 și-a cedat deja mai toate secretele, cu excepția celui mai important detaliu. Prețul de achiziție ar putea face diferența între un produs cu adevărat competitiv și unul cu eticheta unei alternative pentru iPhone X. Momentan, balanța pare să încline spre a doua variantă, prețul lui Galaxy S9 fiind poziționat în jurul sumei de 841 euro pentru modelul standard și 997 euro pentru varianta S9 Plus. Desigur, neoficial, scrie go4it.ro.

Dacă informațiile se confirmă, Galaxy S9 ar putea fi la același preț, sau puțin mai scump decât iPhone X, punând cumpărătorii în fața unei alegeri la fel de păguboasă din punct de vedere al costului.

iPhone X a stârnit controverse cu prețul său poziționat la peste 1000 dolari (în Statele Unite), care îl plasează dincolo de posibilitățile cumpărătorilor de rând. Rezultatul îl știm cu toții. Apple a redus la jumătate volumul producției, după ce vânzările realizate s-au dovedit mult sub așteptări.

Cert este că și Samsung a clădit de-a lungul timpului o bază de cumpărători fideli, care ar putea fi dispuși să plătească mai mult pentru a beneficia cel mai avansat smartphone Galaxy al momentului. Rămâne de văzut câți dintre aceștia își vor confirma loialitatea, acceptând noile prețuri impuse de Samsung.

Alte stiri

Nikola Pashinyan încearcă să păstreze puterea cu prețul vieții cetățenilor

Noul conflict militar dintre Azerbaidjan și Armenia nu este altceva decât o încercare de a păstra puterea de către prim-ministrul RA Nikol Pashinyan și de a distrage cetățenii de la problemele economice din țară.

Aproape 300 de mii de tone de fructe moldovenești ar putea fi exportate în spațiul CSI

Fructele moldovenești expuse la Moscova. Sute de tone de fructe ar putea fi exportate în spațiul CSI

Alexandru Bordea: „Astăzi principala însușire a antreprenorilor este adaptabilitatea”

Cum să reușești să te menții ca și afacere, să păstrezi afacerea existentă și să tinzi să te dezvolți? Trebuie să ai capacitatea de a te adapta rapid, să testezi și să fii la curent cu cele mai noi tehnologii. Nu e complicat, nu-i așa?

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile