Google a anunțat prezentarea Pixel 5 și a noului model Chromecast

Luna aceasta vor fi prezentate cel puțin trei dispozitive.

Luna aceasta vor fi prezentate cel puțin trei dispozitive.

A trecut puțin peste o lună de la anunțul smartphone-ului Pixel 4A și Google deja a anunțat data următoarei prezentări. Următorul eveniment va avea loc pe data de 30 septembrie. Compania a început deja să trimită invitații la evenimentul online, indicând principalele noutăți.

Google a anunțat prezentarea Pixel 5 și a noului model Chromecast

Prezentarea se va concentra pe cele mai recente modele: Chromecast, noul difuzor inteligent și telefoanele Pixel. Putem presupune că Google va arăta în cele din urmă Pixel 5 - flagship-ul, care este de obicei poziționat ca o alternativă la iPhone. 

Google a anunțat prezentarea Pixel 5 și a noului model Chromecast

În ceea ce privește difuzorul inteligent, acesta ar trebui să fie o soluție de dimensiuni medii, care să ocupe locul intermediar între Nest Mini și Google Home Max. Fotografia difuzorului a apărut anterior pe web.

Aproape nu există detalii despre noul model Chromecast - știm doar despre posibila lansare a două modificări, dintre care una poate rula pe un Android TV cu drepturi depline. Cu alte cuvinte, Google va avea propria sa versiune a Xiaomi Mi TV Stick.

Alte stiri

Cel mai unic iaht explorator din lume ar putea fi al tău pentru 12 milioane de dolari (FOTO)

Nu, nu este un concept de iaht. Este un trimaran eficient din punct de vedere energetic, din viața reală. Acesta navighează pe mări din 2012 și poate fi al tău contra sumei de 12 milioane de euro. De fapt, este posibil să fi văzut nava în porturile din întreaga lume, unde a atras întotdeauna atenția.

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

Facebook elimină limita de text de pe imaginile pentru reclame

Facebook nu va mai avea o limită pentru cantitatea de text a unei imagini - reclame, care reprezintă în prezent 20% din întregul spațiu creativ. Anunțurile cu bannere care conțin mai mult de 20% din text nu vor mai fi dezavantajate atunci când participă la licitație, potrivit unui post pe Twitter. al expertului în social media Matt Navarra.

Consumatorii de vin din România vor putea beneficia de 100 de excursii gratuite la cramele din Moldova

Consumatorii de vin vor putea beneficia de 100 de excursii gratuite la cramele din Republica Moldova, în campania “Vin în Moldova”, inițiată de Wine of Moldova împreună cu Carrefour România.

Ultimele ȘTIRI

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

MAIB micșorează ratele dobânzii la creditele pentru afaceri acordate din resursele internaționale de finanțare

Moldova Agroindbank continuă să fie alături de clienți, sprijinindu-le afacerile și planurile antreprenoriale prin măsuri consolidate de susținere,...

Vezi toate știrile