Guvernul Chicu rămâne în funcție. Moțiunea de cenzură asupra Cabinetului de miniștri nu a trecut în Parlament

Moțiunea de cenzură asupra Guvernului Chicu nu a fost susținută de majoritatea deputaților, astfel încât, Cabinetul de miniștri, condus de Ion Chicu rămâne în funcție.

Moțiunea de cenzură asupra Guvernului Chicu nu a fost susținută de majoritatea deputaților, astfel încât, Cabinetul de miniștri, condus de Ion Chicu rămâne în funcție.

Majoritatea parlamentară PDM-PSRM nu au votat pentru demiterea Guvernului Chicu, iar deputații din opoziție nu au avut suficiente voturi pentru a putea demite Executivul.

Pentru demiterea Guvernului Chicu au votat doar 46 de deputați.

Drept reacție, deputatul PAS și vicepreședinte al Parlamentului, Mihai Popșoi, a declarat că „la următoarea moțiune de cenzură se vor asigura ca să aibă voturile necesare înainte de a o depune”.

Precizăm că, moțiunea de cenzură s-a lansat cu scandal, care a degenerat în îmbrânceli și bruscări în Parlament.

Amintim că, la 16 iulie curent, în Parlament a fost depusă o moțiune de cenzură semnată de deputații fracțiunilor PAS și Platforma DA. Semnătura și-a pus-o și deputatul Octavian Țîcu (PUN).

 

Alte stiri

Prestațiile sociale vor putea fi ridicate prin intermediul serviciului de plăți electronice MPay

Serviciul Guvernamental de Plăți Electronice MPay va asigura distribuirea plăților de la bugetul public național și din conturile instituțiilor publice către persoane fizice.

ANRE permis reducerea prețului energiei cu electrice pentru clienții Energocom

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de furnizorul central de energie electrică – S.A. „Energocom”, în cuantum de 120 bani/kWh.

VIDEO: „Eu nu mai sunt acel Vlad Filat, ținut într-o celulă și izolat de comunicare”

Vlad Filat vine cu declarații tăioase în adresa fostului avocat Igor Popa care, acum câteva zile, a venit cu „dezvăluri” despre averea fostului premier și relațiile pe care le-ar fi avut cu Vlad Plahotniuc. Vlad Filat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă a negat acuzațiile.

A fost deschis un cont pentru donații destinate reconstrucției Filarmonicii Naționale de către Minsterul Finanțelor

Ministerul Finanțelor a deschis un cont pentru colectarea fondurilor sub formă de donație pentru reconstrucția Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, devastată în urma incendiului din data de 24 septembrie 2020.

Ultimele ȘTIRI

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

MAIB micșorează ratele dobânzii la creditele pentru afaceri acordate din resursele internaționale de finanțare

Moldova Agroindbank continuă să fie alături de clienți, sprijinindu-le afacerile și planurile antreprenoriale prin măsuri consolidate de susținere,...

Vezi toate știrile