Bani.md

Harta Legii – ghidul tău în lumea serviciilor juridice (P)

Harta Legii – ghidul tău în lumea serviciilor juridice (P)

Serviciile juridice prezintă un domeniu prea puțin cunoscut celor ce nu interacționează prea des cu justiția. Majoritatea „oamenilor simpli” cunosc doar câteva profesii din domeniu – notari sau avocați, deoarece anume serviciile lor sunt mediatizate și adesea solicitate.

Fie că este vorba de traducerea și legalizarea unor documente sau consultanța în cazul unei chemări în instanță, este mereu util să ai un notar ori un avocat la care să te poți adresa...sau, de ce nu, un ghid complet în justiție. Acesta este scopul principal ce a dus la crearea unei platforme universale dedicate specialiștilor și instituțiilor din justiție (executori judecătorești, instanțe judecătorești, mediatori, notari, parajuriști, procuraturi și secții de poliție).

Scopul de bază al platformei online a fost simplificarea procesului de programare la specialiștii în domeniul justiției, dar odată cu lansarea acesteia, precum și a aplicației disponibile pentru dispozitive pe Android, s-au evidențiat o serie de avantaje ale ideii.

  • Informații complete

Prin intermediul platformei online sau aplicației poți afla în timp util informații detaliate despre specialiști. Anume aceste date formează ratingul publicat pe portal, astfel încât orice persoană, chiar și neinițiată în domeniul justiției, poate face o alegere în cunoștință de cauză.

  • Programare ușoară și rapidă

Clienții solicită o programare direct pe chestionarul specialistului sau la telefonul indicat pe site. În ritmul secolului XXI, să pierzi timp pentru a alege un specialist, pentru a ajunge la sediul companiei unde lucrează sau pentru a-l contacta direct poate fi destul de problematic. Mai ales în cazul serviciilor juridice, atunci când factorul emoțional joacă un rol important – persoana care are nevoie de astfel de servicii poate fi emoționată, stresată sau chiar panicată.

Evident, cu cât este mai simplă procedura, cu atât mai bine – serviciile juridice în sine pot fi complicate, abordările problemelor pot depinde de legi și factori multipli, deci o programare rapidă și simplă te scapă deja de jumătate din stres, mai ales dacă specialistul e competent și rezolvă singur ce rămâne.

  • Transparență și confidențialitate

Fiecare persoană ce are nevoie de servicii juridice vrea concomitent transparență maximă din partea prestatorilor de servicii și confidențialitate deplină în ceea ce îi privește datele personale. În acest context, o programare online este o soluție eficientă. Platforma online prezintă recenziile clienților după consultarea cu specialistul, precum și datele detaliate despre locație și orarul de lucru.

  • Disponibilitate

Uneori, momentul în care ai nevoie de servicii juridice nu este cel mai potrivit. Ce faci dacă e sfârșit de săptămână sau oră târzie? Cum te comporți, dacă nu ai timp pentru a căuta de sine stătător cel mai bun specialist sau cel mai aproape localizat? Evident, folosești internetul. Acum, poți oricând afla rapid adresele procuraturilor ori secțiilor de poliție și nu mai e o problemă să găsești un notar sâmbăta sau un avocat bun, chiar și la o bucată de noapte.

Harta Legii este mai mult decât o bază de informații despre specialiștii în justiție – este ghidul tău complet în lumea serviciilor juridice!

(P)

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000