Bani.md

Horoscop, 13-19 august: Vezi dacă ai noroc la bani în această săptămână sau nu

Horoscop, 13-19 august: Vezi dacă ai noroc la bani în această săptămână sau nu foto simbol: blog.oranum.com

O săptămână mai liniştită decât precedentele. E vremea să răsuflăm uşuraţi. A doua parte a lunii august este mai blândă decât prima parte şi cu siguranţă mai uşoară decât intensa şi turbulenta luna iulie! Însă energia schimbată nu ne îndeamnă la trândăveală.

Află dacă ai noroc sau nu la bani în săptămâna 13-19 august.

Horoscop săptămânal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O săptămână ciudată, în care iei în calcul schimbarea locului de muncă. O parte din tine vrea să plece, o altă vrea să rămână pe loc. S-ar putea să iei greu decizia şi pot apărea câteva tensiuni fie acasă, fie la birou. Pune în balanţă plusurile şi minusurile actualei situaţii în cariera şi hotărăşte în consecinţă.

Horoscop săptămânal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Universul este de partea ta şi îţi sprijină acţiunile. Mintea îţi lucrează şi are tot felul de planuri de investiţii pentru familia ta. Ai hotărât să reduci cheltuielile personale şi te gândeşti să începi o afacere pe cont propriu.

Horoscop săptămânal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O săptămână activă, în care este dornic să cucereşti teritorii noi. Deşi este recomandat să o iei uşor, să-ţi analizezi toate opţiunile şi să-ţi cimentezi fundaţia, nu te da bătut. Mergi înainte. O recomandare specială pentru această săptămână este să-ţi plăteşti datoriile.

Horoscop săptămânal BANI. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Îţi îndrepţi atenţia asupra casei. Banii se vor îndrepta către reamenajarea ei. Vestea bună este că îţi vin nişte idei care se pot transforma într-o adevărată mina de aur. Totul e să ai răbdare. Potenţialul este pe termen lung.

Horoscop săptămânal BANI. LEU (24 iulie – 23 august)

Activitate intensă în Casa banilor din zodia ta. Iei în calcul fie schimbarea locului de muncă, fie începerea unor proiecte pe cont propriu. Analizează cu atenţie fiecare opţiune pe care o ai şi potenţialul ei. Nu lua decizii pripite.

Horoscop săptămânal BANI. FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Un nou capitol din viaţa ta este pe cale să înceapă. Fii mai îndrăzneţ, schimbă-ţi atitudinea şi vei putea să atragi ceea ce-ţi doreşti. Universul te ghidează. Trebuie doar să ai încredere în puterile tale şi în abundenta Universului.

Horoscop săptămânal BANI. BALANŢA (24 septembrie – 23 octombrie)

Te bucuri de aprecierea şi susţinerea întregii familii, iar acest lucru îţi dă aripi. Îţi vin idei care vor contribui din plin la mărirea veniturilor familiei. Nu este exclus să iei o decizie radicală în ceea ce priveşte locul de muncă.

Horoscop săptămânal BANI. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Universul îţi trimite energia schimbării. Vei fi surprins de cât de multe lucruri se pot întâmpla. Aşteaptă-te la o comunicare mai bună, ce îţi va permite să câştigi mai mult. Fie negociezi un salariu mai mare, fie închei o afacere profitabilă pe cont propriu.

Horoscop săptămânal BANI. SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti pregătit de schimbare. Explorezi fiecare aspect al vieţii tale, de la latura fizică şi emoţională, la cea spirituală. Este imperativ să nu te împotriveşti valului. Mergi cu el. Deşi banii nu vor veni din prima. Vei vedea rezultatele mai târziu. Este nevoie doar de puţină răbdare.

Horoscop săptămânal BANI. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Ai de învăţat în această săptămână. Poţi participa la cursuri, seminarii, workshop-uri toate pe tema banilor. Vei învăţa cum să-ţi investeşti banii, care sunt afacerile care îţi pot aduce câştiguri. Ai grijă, însă, să şi pui în aplicare ce ai învăţat.

Horoscop săptămânal BANI. VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Săptămâna aceasta este dedicată relaţiilor. Cineva te poate contacta în interes personal sau profesional. Însă întâlnirea cu această persoană îţi va schimba punctul de vedere. Este foarte posibil să ai o nouă perspectivă a locului tău de muncă.

Horoscop săptămânal BANI. PEŞTI (19 februarie – 20 martie)

O săptămână norocoasă la bani. Apar oportunităţi de a face mai mulţi bani şi beneficiezi de susţinerea unor oameni de încredere. Vei vedea că şi cea mai mică intervenţie îţi poate aduce un câştig.

Sursă: sfatulparintilor.ro/ horoscope.com

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000