Bani.md

Horoscop: Ce zodie va avea câștiguri suplimentare în această săptămână

Horoscop: Ce zodie va avea câștiguri suplimentare în această săptămână

Este luni și Bani.md îți sugerează să-ți citești horoscopul pentru săptămâna curentă - 10-16 februarie. Sunt câteva zodii care vor avea parte de câștiguri suplimentare!

BERBEC

Mult de lucru la serviciu, însă este vorba despre activități de rutină destul de plictisitoare. Dozează-ți eforturile, întrucât sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Relațiile parteneriale sunt conflictuale în zilele de Miercuri și Joi, deci fii prudent și evită discuțiile contradictorii și angrenarea în activități care nu te privesc. Colegii te susțin prea puțin, iar cu șefii nu se recomandă vreun contact. În paralel apar câștiguri din activități suplimentare sau cei dragi îți oferă bani, bunuri sau favoruri.

TAUR

Interesante zile pentru relațiile sentimentale și pentru cele cu copiii. Se întrezăresc activități sociale, recreative cu cei dragi, chiar și implicarea în hobby-uri comune. Totuși ai grijă să ții cont și de nevoile sau doleanțele celorlalți. Ți se poate reproșa faptul că faci totul numai pentru îmbunătățirea imaginii tale publice sau pentru a obține favoruri din partea unor persoane oficiale importante. Sănătatea este vulnerabilă, dar nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale, decât în cazuri ce nu suportă amânare. Controverse parteneriale. 

GEMENI

Prima parte a săptămânii este favorabilă segmentului domestic, astfel că ar fi bine să-ți programezi activități necesare casei, împreună cu membrii familiei. Sunt momente bune pentru înfrumusețarea spațiului de locuit și pentru dialoguri pe teme patrimoniale. Persoana iubită sau copiii te vor solicita să le fii alături, fie într-o chestiune personală delicată, fie în activități distractive. Dozează-ți eforturile, astfel încât să rezolvi totul corect, la timp și împăcând pe toată lumea. Sănătatea este vulnerabilă în a doua parte a săptămânii, plus de lucru la serviciu.

RAC

Luni și Marți ai multe drumuri de făcut, pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. De asemenea, se vor evidenția întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Mulți te vor provoca la discuții indiscrete, dorind, sub o mască binevoitoare, să afle cât mai mult din viața ta personală și din planurile profesionale. Fii prudent și nu te lăsa ademenit de vorbe și gesturi mieroase. Ai putea avea senzația că participi la un dialog al surzilor. Ești destul de solicitat și acasă de către membrii familiei. Relațiile sentimentale sunt active în mod benefic.

LEU

Săptămâna aduce un amalgam de situații și discuții controversate greu de înțeles și controlat. Cheltuielile se pot înteți, de aceea fii prudent și evită excesele. Sunt șanse să ți se mărească veniturile, dar nu atât cât ai dori. Totuși te poți descurca foarte bine cu ceea ce ai. Persoanele din anturjul apropiat îți sunt alături, dar unele au interese ascunse și defavorabile ție. Acasă, în familie este nevoie de sprijinul tău. Se recomandă prudență la instalațiile de apă din spațiul locativ. Posibile contoreverse cu persoana iubită și cu copiii.

FECIOARA

Începutul săptămânii este favorabil alcătuirii planurilor personale și profesionale pe termen lung. Atenția și eforturile îți sunt atrase în mod special de către segmentul muncii, pentru că aici bate vântul schimbării. Reține ce se petrece în aceste zile, atât la locul de muncă, cât și în segmentul sănătății. Unele persoane din anturajul apropiat îți sunt alături și ai putea discuta pe îndelete cu cineva ales bine, despre intențiile tale profesionale de viitor. Evită exagerările și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta. Multe drumuri pe distanțe scurte.

BALANȚA

Sunt zile bune pentru a te ocupa de sufletul și trupul tău. Ai nevoie de odihnă, retragere din forfota cotidiană și dialog interior. Se pot evidenția unele afecțiuni legate de sistemul digestiv și de extremitățile picioarelor, însă îți vin ajutoare deosebite, dacă ești atent și deschis mental. De evitat analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale în intervalul 10 – 12 Februarie. Odihna, alimentația corectă, plimbările ușoare în aer liber te însănătoșesc și-ți limpezesc gândurile. A doua parte a săptămânii aduce creșteri ale veniturilor, dar apar și cheltuieli.

SCORPION

Dialogurile cu prietenii sau cu cineva din segmentul profesional te vor pune pe gânduri. Totuși, informațiile primite sunt de bun augur și, cu siguranță, le vei folosi, undeva, cândva. În zilele de 12 și 13 Februarie ai nevoie de interiorizare, detașare de cotidian și alcătuirea unor planuri de viitor, atât în plan personal, cât și profesional. Primează planul personal, în special segmentul domestic și relațiile cu membrii familiei și rudele. Îngrijește-ți sănătatea, care este destul de vulnerabilă întreaga săptămână.

SĂGETĂTOR

Se conturează multe evenimente sociale, la care trebuie să joci rolul principal. Șefii, figurile autoritare din plan personal și familial te vor provoca la discuții sau îți vor propune sarcini profesionale noi. Analizează bine dacă accepți, pentru că va fi dificil să duci la bun sfârșit, indiferent despre ce este vorba. În preajma datei de 13 Februarie te vei gândi să-ți reevaluezi relațiile cu anturajul apropiat. Călătorii pe distanțe scurte, dialoguri cu lume diversă și contradicții sufletești. Odihnește-te, pentru că sănătatea este vulnerabilă.

CAPRICORN

Dacă începutul săptmânii îți aduce gânduri și preocupări spirituale, influxurile energetice din a doua parte a săptămânii te ancorează puternic în planul material, prin situații deosebite. Se pare că ești susținut de către șefi sau de persoane cu autoritate. Însă, depinde de tine cum gestionezi relațiile și situațiile în care ești implicat. Evită discuțiile aprinse și criticile la adresa altora. Prietenii îți sunt alături și te sfătuiesc de bine. Dar, analizează pe îndelete tot ce vine dinspre alții și decide în consecință. Schimbări financiare la locul de muncă!

VĂRSĂTOR

Săptămână importantă în plan profesional, deoarece apar modificări salariale. Vei fi nevoit să achiți facturi, taxe sau să te implici în relații cu instituții financiare. Recomandabil este verifici toate documentele cu care ai de-a face și să te informezi corect și la timp cu privire la tot ce ține de bani și bunuri comune cu alții. La serviciu ești în vizorul șefilor, fiind posibil să participi la reuniuni socio-profesional importante. Prudență și măsură pentru că există riscul să-ți pierzi reputația sau locul din cadrul unui colectiv de lucru.

PEȘTI

Colaborările și relația cu partenerul de viață se vor evidenția încă din primele zile ale săptămânii. Este nevoie să asculți și să ții cont de sugestiile și doleanțele celorlalți, altfel există riscul să izbunească conflicte. Cumva la tine este hiba, în sensul că ești nerăbdător și cu greu îți intră cineva sau ceva în voie. Controlează-ți reacțiile și ai încredere că lucrurile se desfășoară în favoarea ta. Îndreaptă-ți atenția și spre cheltuileile comune cu alții, în speță achitarea datoriilor de orice fel. Finalul săptămânii îți aduce vești din și despre străinătate.

Sursa: Astrocafe.ro

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000