Bani.md

Horoscopul banilor, 11-17 iunie: Săgetătorii vor avea obstacole la muncă, iar Vărsătorii sunt plini de energie

Horoscopul banilor, 11-17 iunie: Săgetătorii vor avea obstacole la muncă, iar Vărsătorii sunt plini de energie

Banii vin, se fac şi se cheltuiesc prin oameni şi pentru oameni, în relaţie cu munca depusă, cu locurile şi situaţiile trăite. Vezi ce ți-au rezervat astrele pentru astăzi, în funcție de zodie:

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este o săptămână ideală dacă vrei să îți promovezi colaborările. Fă ceva din care să iasă beneficiu pentru actualele parteneriate sau să pui bazele unora noi. Ai grijă la comunicare, poate fi îngreunată în a doua parte a săptămânii, deci trebuie să depui eforturi mai mari ca să îți îndeplineşti planurile inclusiv financiare. Restructurează-ţi planurile financiare după ce discuţi cu membrii familiei sau propuneţi-vă să vă ţineţi de actualul buget. Pot apărea discuţii despre bani şi cheltuirea lor şi nu ai nevoie de aşa ceva în loc de armonie şi iubire.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Lucrurile vor merge bine la muncă, locul de unde îți vin banii. Vei avea ocazia să îți revendici cu pasiune ceea ce merîți, să îți pui planurile în ordine şi să lupţi pentru lucrurile în care crezi. Noi colaborări vor începe şi te vor duce spre schimbări plăcute, fie în cariera fie în munca de zi cu zi. În ceea ce priveşte banii, săptămâna îți este favorabilă unei vânzări pe care e bine să o faci acum, pentru că săptămâna următoare va fi mai dificil să atragi bani spre tine prin această procedură.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Poţi realiza multe pe durata acestei săptămâni foarte dinamice. Poţi termina orice muncă în aşteptare şi porni noi planuri în mişcare. Îţi vei vedea cariera îmbunătăţindu-se urmare a colaborărilor şi relaţiilor cu colegii. Dacă lucrezi pe cont propriu, este în plan o nouă colaborare sau anumite dezvoltări în cele existente, ceea ce îți vor aduce mai mulţi bani. Dacă lucrezi pentru un angajator, asigură-te că îți întreţii relaţii profesionale bune dacă doreşti să urci pe scara ierarhică şi să ai un salariu mai bun. Oricât de profesionist eşti, tot la nivel de oameni şi de emoţii se stabilesc lucrurile.

RAC (22 iunie – 23 iulie)

Aceasta va fi o săptămâna cu muncă multă şi susţinută, cu energie implicată şi cu hotărâre de a finaliza lucrurile neterminate ca să poţi merge mai departe. Eficienta te va ajuta să îți creşti imaginea şi să îți araţi valoarea superiorilor tăi. Colaborările profesionale te vor ajuta mult, deci derulează relaţii bune cu toţi oamenii. Multe din ele se transforma în bani câştigaţi. Ai multe de aşteptată de la finanţele tale, în sensul bun al cuvântului.

LEU (24 iulie – 23 august)

În această săptămâna poţi să ai zile minunate, mai ales ca planetele te umplu cu energie pozitivă şi te ajuta să fii dinamic, plin de stare de bine şi optimism, în timp ce îți susţin şi dezvoltările necesare în relaţiile tale. În funcţie de ce relaţie mai problematică ai în viaţa, o vei putea îmbunătăţi şi creşte. Vei avea noroc, progres şi dezvoltare în toate contactele făcute. Fii atent totuşi la cheltuieli mai ales spre weekend. Ai tendinţa să cheltui pe lucruri strălucitoare, luxoase cu care să te răsfeţi iar asta îți poate destabiliza contul bancar.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Te aşteaptă o săptămâna plină cu munca de care îți este drag. Vei avea foarte multă energie şi încredere de sine. Te vei simţi sigur pe abilităţile tale şi vei avea o bună oportunitate să ţi le adresezi cu claritate. Superiorii tăi îți vor aprecia eforturile. Prin relaţiile tale profesionale şi munca, vei putea creşte, te vei promova şi îți vei îmbunătăţi pas cu pas situaţia financiară săptămâna după săptămâna.

BALANŢA (24 septembrie – 23 octombrie)

Aceasta este o săptămâna pozitivă pentru treburile tale profesionale. Vei avea energia necesară pentru a face paşii spre câştigurile dorite. Dificultăţile de până acum încep să se rezolve şi lucrurile să evolueze spre bine. Fiecare obligaţie va fi gestionată pas cu pas. Ţine ochii deschişi şi mai ales, socializează şi fii printre oameni!

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Este o săptămână în care te ocupi de lucrurile în aşteptare pentru a-ţi pune lucrurile la punct şi în ordine. Este o etapă necesară care îți va elibera multă energie disponibilă pentru noi începuturi şi noi bani. Vei avea ocazia să îți susţii munca cu pasiune în cadrul unor discuţii şi negocieri. A-ţi iubi munca este o condiție esenţială pentru câştig.  O sumă de bani poate veni spre tine urmare a unor schimburi sau vânzări.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

La munca – sursa principală a banilor tăi – vei avea ocazia să depăşeşti multe obstacole şi să rezolvi situaţii problematice. Sunt acele zile în care simţi că poţi obţine chiar orice. Vei simţi asemenea încredere încât totul este posibil. Cu asemenea energie şi convingere, e păcat să pierzi timpul. Asigură-te că finalizezi înţelegi, vânzări sau tranzacţia comerciale până la finele săptămânii.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Este o săptămâna foarte bună pentru întâlniri şi este mult de muncă. Vei simţi nevoia să munceşti până târziu ca să rezolvi probleme sau să termini lucruri în stând boy ce îți stau pe cap. Pune-ţi forţa internă la treabă bună în limite rezonabile de efort. Poţi face minuni iar acestea îți vor aduce şi o bună pozîție pe piaţa şi banii dorîți prin stabilitate. Până la finele săptămânii, fă tot ce poţi să finalizezi o vânzare ce îți va aduce bani în plus.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Vei rezolva multe lucruri în această săptămâna, pentru că eşti plin de energie şi în continuă mişcare. Vei fi mereu ocupat cu ceva dar nu degeaba. Îţi vei pune treburi în ordine şi asta îți va aduce o stare de satisfacţie. Spre weekend retrage-te de la orice muncă ce implica negocieri. Este timpul pentru odihnă. Şi contactele tale pot trece printr-o perioadă mai stagnantă. Ca să îți creşti banii mai mult decât acum, e nevoie de şi mai mult efort, însă prioritatea acum este să fii odihnit şi refăcut, nu alergând continuu doar după bani.

PEŞTI (19 februarie – 20 martie)

La munca ta lucrurile vor fi pozitive, graţie stării pe care o adresezi. Te vei bucura de un dinamism plin de viaţa şi o dorinţă de a aranja totul ca la carte. Dacă vrei să treci într-o nouă etapă, e nevoie să te ocupi de tot ce e în aşteptare. Este o săptămâna bună pentru a face cumpărături necesare înfrumuseţării propriei vieţi şi mai ales locuinţe, dar şi pentru a vinde.

Sursa

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000