Bani.md

Horoscopul banilor, 12- 18 februarie: Se anunță o mărire de salariu pentru Scorpioni, iar Taurii ar putea fi dezamăgiți

Horoscopul banilor, 12- 18 februarie: Se anunță o mărire de salariu pentru Scorpioni, iar Taurii ar putea fi dezamăgiți

Este o săptămână complicată pentru toți, iar cei care iau lucrurile ca atare, cu calm, sunt cei care vor avea doar de câștigat. Vezi ce ți-au rezervat astrele pentru săptămâna aceasta, 12- 18 februarie: 

HOROSCOP BERBEC

Muncă- Timpul nu îți permite să munceșți atât de mult pe cât ți-ai dori. Eșți într-o perioadă de afirmare continuă, dar dacă nu iei măcar mici pauze, poți claca. 

Bani- Ai multe lucruri de făcut, așa că îți faci un plan bine pus la punct. Nu uita că nu este prima dată când încerci asta și că e nevoie de multă voință pentru a te și ține de el.  

 HOROSCOP TAUR

Muncă- Nu uita că pe lângă starea ta psihică există și un corp de a cărui sănătate trebuie să te ocupi. Extenuarea nu te va duce la nimic bun, pe termen lung.

Bani- Ai avut așteptări foarte mari în ceea ce privește plata unui proiect la care ai lucrat. Lucrurile nu se ridică la nivelul așteptărilor tale, iar asta te afectează cel puțin emoțional.

 HOROSCOP GEMENI 

Muncă- Încerci să te dai peste cap pentru lucruri care nu țin neapărat de tine, iar asta îți poate afecta sănătatea și înțelegerea pe care o cauți la cei dragi. Nu uita că ai nevoie de energie pentru a duce o viață bună și după programul de la job.

Bani- Ai o perioadă destul de echilibrată, din punct de vedere financiar, în care știi exact ce ai de primit și ce ai de dat, în așa fel încât să îți permiți și mici răsfățuri.  

 HOROSCOP RAC  

Muncă- Vei fi nevoit/ă să lucrezi în echipă, pentru ceva ce necesită atât să oferi ajutor cât și să primeșți ajutor. Este o ocazie perfectă de a învăța că lucrul în echipa nu este atât de rău pe cât crezi.

Bani- Nu te afli de partea bună a barierei, atunci când vine vorba de bani. Ai de dat sume mari de bani și nu poți amâna asta sub nici o formă.

 HOROSCOP LEU 

Muncă- Locul de muncă pică pe locul al doilea, zilele acestea, din cauza că mintea îți stă mai degrabă la aspectele emoționale ale vieții tale.

Bani- Acorzi mereu o atenție deosebită cheltuielilor, așa că de puține ori te-ai trezit în situații neplăcute din cauza banilor. Știi exact ce trebuie să faci pentru a evita asta și ai parte de o perioadă bună din punct de vedere financiar. 

 HOROSCOP FECIOARA 

Muncă- Poți primi o veste importantă de la locul de muncă, însă nu simți că te bucuri de ea cu adevărat. Așteptai de mult timp să îți fie recunoscută munca, iar acum ți-ai pierdut entuziasmul.

Bani- Uită de orice fel de plan ai avea de a face cheltuieli, pentru că se poate ivi ceva neprevăzut, care îți tulbură economiile.

 HOROSCOP BALANȚĂ 

Muncă- Mai multe persoane din jurul tău și-au propus să te convingă să intri în proiecte noi, pe care nu ți le doreșți. Însă vei fi nevoit/ă să faci față unei munci de convingere asidue.

Bani-  Știi foarte bine ce ai de făcut pentru a-ți îndeplini toate dorințele, iar dacă asta înseamnă să faci sacrificii, nu te vei da în lături de la nimic. 

 HOROSCOP SCORPION

Muncă- Faptul că ești extrem de comunicativ/ă te va ajuta să depășeșți cu ușurință câteva momente neplăcute de la locul de muncă și îți va salva săptămâna.

Bani- Sunt șanse mari să primeșți mărirea de salariu la care sperai de o vreme bună. Încearcă să nu te bucuri pre devreme de asta și nu uita că ai câteva lucruri rămase neachitate.

 HOROSCOP SĂGETĂTOR

Muncă- Primești noi responsabilități, care nu te îngrijorează deloc. Ba chiar te impulsionează și te fac să te simți important/ă pentru jobul tău.

Bani- Faptul că acum pare să îți meargă foarte bine din punct de vedere financiar, nu ar trebui să te împingă la cheltuieli excesive. Ba din contra, gândește-te bine și pune ceva în pușculiță. 

 HOROSCOP CAPRICORN 

Muncă- Lucrurile au intrat pe un făgaș normal și acum știi exact care sunt responsabilitățile tale, lucru care îți dă liniște.

Bani-  O datorie mai veche te face să intri în conflicte. Ai de primit o suma de bani pe care ai dat-o unui prieten și care acum întârzie să apară.

 HOROSCOP VĂRSĂTOR 

Muncă- Poți primi laude și chiar recompense, în urmă unei munci ceva mai dificile, pe care ai dus-o la bun sfârșit, chiar înainte de termen.

Bani- Vei fi pus/ă în situația de a ajuta o persoană dragă, cu o sumă de bani. Nu ești sigur/ă că poți face asta, însă vei face tot posibilul să îi acorzi orice tip de ajutor poți. 

 HOROSCOP PEȘTI

Muncă- Au loc câteva schimbări, însă nimic din ce ar putea să te afecteze în plan personal, așa că nu le dai o foarte mare atenție.

Bani- Ai o mulțime de cheltuieli și îți este foarte dificil să organizezi totul în așa fel încât să nu ajungi într-o situație neplăcută. Încearcă să iei lucrurile cu calm.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000